lumpii je napisal/-a:Kael je napisal/-a:Na servisu se ti bodo pa brez težav zgovarjal, da si zapeljal čez kakšno kokretno udarno jamo in se je airbag sprožil samodejno, kar nebo pri renojih nič posebno novega.
Da se ne boš usral od pameti......![]()
Itak renoji so v večini na cesti in res na vsake 500 metrov stoji reno z odprtimi airbagi....![]()
Ker moorooon si, bog te nima rad....
Kolikor jaz vem, redno pošiljam v pičko materno samo renoje in mislim, da nobene druge znamke. To pa, dokler bom od vseh poslušal samo slabe stvari, ne mislim prenehat. Imam punco iz reno cityja in glej zlomka doma imajo oboji renoje: se je mat z novim kliotom izognila enemu ki je prehiteval v škarje, zapeljala čez ornk (ni pa dol udarila s podvozjem samo fajn je ruknal) lluknjo, rezultat: odprta oba airbaga na voznikovi strani. Ker je bil avto star 2 meseca, so menjal brez pogajanj. Tudi obesa je ostala cela.
Drugi primer, kolega njenega fotra popravlja avtomobile pri TPV: pripeljelo avto na servis, ker gorijo vse mogoče lučke, meddrugim za airbag. Tip se samo spravi, da bi tester prklopu in rukne v volan - bum je dobil airbag iz volana v glavo.
Ja seveda, pozabil sem dopisat, da sem si vseskupaj izmislil, da sem lahko spet nekaj napisal čez reno. Jasno, hitro štiri kartone, pet dni bana pa bo boljše. Ko bo takih zgodbic konec in mi bo kdo v živo pohvalil reno pa se bomo drugač menl