zivepo je napisal/-a:no lepo das e je tema toliko odprla da teče depata.
absolutno bom poročal kako in kaj, mi pa tudi prav pride mnenja drugih.
torej v tor peljem avto na druge servis (doslej sem bil na RSLevcu) zahtevam naj zapisnik katere napake sem sporočil in katere napake ob prevzemu avta so odpravili.
ali naj tudi zahtevam/prosim da mi naj dajo potrdilo da je avto v stanju (tisto kar spada pod garancijo) kot mora biti?
glede žarnic jst mam na sumu elektriko kr naprej crkujeje pa jih menjavam oboje naenkrat, ampak samo sprednji kratki.
Fiatfan je napisal/-a:zivepo je napisal/-a:no lepo das e je tema toliko odprla da teče depata.
absolutno bom poročal kako in kaj, mi pa tudi prav pride mnenja drugih.
torej v tor peljem avto na druge servis (doslej sem bil na RSLevcu) zahtevam naj zapisnik katere napake sem sporočil in katere napake ob prevzemu avta so odpravili.
ali naj tudi zahtevam/prosim da mi naj dajo potrdilo da je avto v stanju (tisto kar spada pod garancijo) kot mora biti?
glede žarnic jst mam na sumu elektriko kr naprej crkujeje pa jih menjavam oboje naenkrat, ampak samo sprednji kratki.
Se mi je zdelo, da si hodu na rsl, ker tam je najslabše kar je lahko. pojdi na avto tehniko ali pa kak drug servis, katerega ti bo kdo priporačal.
myster je napisal/-a:če te zanima kaj je takega pri renaul avtohiši v levcu ti lahk na PM na kratko opišem.drgač pa kulker sm slišu, avtohiša renault v slovenj gradcu naj bi bil bolj prijazni in pošteni. še policijska uprava SG so jim praktično sosedisam to je tk...baba čula, baba rekla (med sošolci)
drugače pa dobro preberi kar ti piše v garancijskem listu.piše točno kaj jamčijo pod garancijo. česar ni omenjeno, si ne morš nič pomagat.je tk ko pogodba za kasko zavarovanje, kjer ti točn piše kaj je zavarovano in kaj ni.
torej če si vseh teh osmih mesecih delu servise in popravila pri uradni avtohiši, potem ti garancija velja.
dborov je napisal/-a:Jaz pa sem zamenjal svojega renoja za drugo znamko in je to to!
Ne vozit avtomobila v Podplat k Strašku, ker so nategatorji in lažnivci! Moja izkušnja je zelo zelo slaba!
mišek je napisal/-a:dborov je napisal/-a:Jaz pa sem zamenjal svojega renoja za drugo znamko in je to to!
Ne vozit avtomobila v Podplat k Strašku, ker so nategatorji in lažnivci! Moja izkušnja je zelo zelo slaba!
Lahko poveš kaj več okrog Straška?
Pri nas smo tudi svoj čas vozili k Strašeku, pa eden je bil pri njih kupljen - rabljen.
Je vredu šel. Je pa šef pravi maček ja. Je sestra kupila Cliota 1.2, je rekel - leti ko metek. Pa kar nekaj jamra skoz, pa pravi bomo zrihtali, bomo zrhtali.
![]()
Ko pa sem za sebe kupoval avto sem pa videl, da okrog rablenih nekaj muti z enim iz Rogaške.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov