Fiatfan je napisal/-a:ja sj to ti pa vrjamem, da je pol bravo za tebe nepremičnina če voziš V6 avte in tko..
pa človek ti primerjaš kar se primerjat ne da,to je tvoj problem!!
sm vozu tud audija 90 1.6 to pa je nepremičnina! ti lahko primerjaš 1.6 z 1.6 ne pa 2.8 v6 halooo?? audi 1.6 al pa fiat 1.6 ni primerjave v prid fiatu!
veš kaj audija 2.8 v6 dobim napou zastonj kr ga nobedn noče- žre k pes, svojih zmogljivosti za to kolkr pokur pa nima! Bravo kuri mešano 8,5 nikakor ne 10,razn če imaš 103 konje v mašini pa enga konja za volanom.
Tko za info ti se povem da sem takrat presaltal iz 1.1 motorja na 1.6 in sem bil razocaran. Nikoli nisem primerjal 1.6 z 2.8 motorjov, tko, da neobraci mojih postov.
Recimor me je pa zelo pozitivno presenetila Opel Corsa 1.4 (90hp) Sport ki gre blazno dobro in pije 8 litrov (pa se bremze ma bol k bravo)
In evo spet en pametn glede velikega motorja.
Pri tem motorju edino kar je drago je registracija, pije mi poprecno isto kokr je bravo, da pa veliko vec in pa se veliko bolsi je motor. To je pac slovenska pamet velk motor to pije, to nemors vzdrzevt, itd.... vecina takih se pa voz z 1.2 motorji in nikoli ni vzdrzevalo takega avta.
no bom pa odnehu, ker ti bos itak zagovarju fiata. pa debata je o porabi bravota....