TriCikl je napisal/-a:No pa bo servis le ostal anonimen. Ker drugače niso znani kot nateguni in zaradi korektnega odnosa do mene, kljub nestrinjanu z računom. Pa tudi z samim delom sem zadovoljen.
Torej, danes so mi zamenjali olje v menjalniku in dodali aditiv, seveda brezplačno. Prav tako pa imam brezplačen naslednji mali servis z njihovim materialom (olje, filtri). Mislim, da je fer.
Če se ne strinjate z računom se pogovorite, vse se da zmenit.

sem prebral temo in se mi odločno zdi preveč časa za delo. ampak, ker nisem strokovnjak na tem področju ne bom pametoval in razgljabljal v detajlih.
sem pa vesel, da si bil vztrajen in si vsaj nekaj dosegel. boš videl kok hitro ti bojo naredili naslednji servis, ko bo šlo na njihove stroške.
včasih se ob podobnih temah sprašujem kakšno smolo imate nekateri z servisiranjem svojih konjičkov in iskanjem popoldanca. hvala bogu jest teh nimam in moj je zame in za celo familijo zakon in ga ne zamenjam za noben denar. za uro mi vzame od 8-10 evrov. pa delo je opravljeno zelo kvalitetno.
res pa je da sem mu samo jast pripeljal osem strank, ki so postale redne in zelo zadovoljne.
upam, da bo avtek špilal kot mora in v poduk: najdi nekoga drugega, ki te ne bo curil za denar.
lp