Ahahahahahahahahahaha
takele teme me res nasmejijo do solz.In pole ni čudno,da lahko nateguni živijo,če je tolk naivnega folka.
Me zanima zakaj vsi proizvajalci delajo neke hibride pa to,če pa obstaja stvar za 80€,ki reši problem z porabo goriv.Torej naj povzamem,če bi dal na american muscle tole stvar gor bi pil toliko kot puncin lupo z 1.0 motorjem inu 50KM.
Zj sem šele spregledal.Morm pisat na NASA inštitut,če imajo tele magentke pri njih v raketah,ker so to tam razvili,ker pol rakete porabijo precej manj goriva.
Ne res jst sem zjle namontiral not tiste magnete iz subov.Prej sem jih zvagal in vsega skupaj je bilo 6.32kg.Namestil sem jih neki v rezervoar neki pa okoli vplinjača in po celi dolžini kjer potekajo cevke za gorivo.spredaj pri vplinjaču pa mam zj en ogromen magnet ki tehta skoro 1kg. In morm priznat,da se mi je sprva poraba precej povečala saj sem se peljal mimo restavracije kjer je folk zunaj pač jedel in ko sem opazil,da žlice inu vilice ter noži letijo za mano sem pospešil in zatorej se je poraba povečala.Nakar pa presenečenje poraba se mi je spričo prvega velikega magneta drastično spustila na vsega 0l/100km.In osupel sem a kasneje sem opazu,da mi je magnet deloval tako močno,da sem se šlepal na spredaj vozeče vozilo,ker je pač magnet tolk močan,da sem se prilepil na vozilo pred mano zj koliko je pa njemu poraba padla pa nebi vedu zj iz prve roke povedat ampak vežno je,da sm jst mel 0l/100km