Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
matej1357
Novinec

Napisal/-a matej1357 Če sep 03, 2009 3:31 pm

lej na netu se najde velik povprečnih porab avtov.in da bi imel glih naš avto v povprečju najnižno porabo.no mislim da sem zalsedil samo 2 ali 3 z nižjo pa sem jih ogromno pogledal.ne vem malo mi je bilo čudno.

no dobro bom zaključu da zadeva NE dela :)

Lp Matej

Uporabniški avatar
Svizec:)
Novinec

Napisal/-a Svizec:) Če sep 03, 2009 4:42 pm

....Si še upa kak uporabnik teh magnetkov kaj povedati v tej temi......

..........Mislim ,da ga ni junaka :D

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Če sep 03, 2009 4:43 pm

Ahahahahahahahahahaha
takele teme me res nasmejijo do solz.In pole ni čudno,da lahko nateguni živijo,če je tolk naivnega folka.
Me zanima zakaj vsi proizvajalci delajo neke hibride pa to,če pa obstaja stvar za 80€,ki reši problem z porabo goriv.Torej naj povzamem,če bi dal na american muscle tole stvar gor bi pil toliko kot puncin lupo z 1.0 motorjem inu 50KM.
Zj sem šele spregledal.Morm pisat na NASA inštitut,če imajo tele magentke pri njih v raketah,ker so to tam razvili,ker pol rakete porabijo precej manj goriva.

Ne res jst sem zjle namontiral not tiste magnete iz subov.Prej sem jih zvagal in vsega skupaj je bilo 6.32kg.Namestil sem jih neki v rezervoar neki pa okoli vplinjača in po celi dolžini kjer potekajo cevke za gorivo.spredaj pri vplinjaču pa mam zj en ogromen magnet ki tehta skoro 1kg. In morm priznat,da se mi je sprva poraba precej povečala saj sem se peljal mimo restavracije kjer je folk zunaj pač jedel in ko sem opazil,da žlice inu vilice ter noži letijo za mano sem pospešil in zatorej se je poraba povečala.Nakar pa presenečenje poraba se mi je spričo prvega velikega magneta drastično spustila na vsega 0l/100km.In osupel sem a kasneje sem opazu,da mi je magnet deloval tako močno,da sem se šlepal na spredaj vozeče vozilo,ker je pač magnet tolk močan,da sem se prilepil na vozilo pred mano zj koliko je pa njemu poraba padla pa nebi vedu zj iz prve roke povedat ampak vežno je,da sm jst mel 0l/100km :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
matej1357
Novinec

Napisal/-a matej1357 Če sep 03, 2009 5:41 pm

car si...

dobr si to pogruntov.jst nism na to pomislu.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov