Kael je napisal/-a:vectrab je napisal/-a:jaz se za ta en liter ali pa dva nebi sekiral. pri mojem je tudi kar na enkrat narasla poraba iz 7,8l na 9l, oa se ne sekiram.
Odvisno koliko km letno prevoziš - pri npr. 30.000 km letno, je 2l razlike v porabi 600 € - ampak glede nato, da imaš denar,je pač to drobiž ane.
čare je napisal/-a:Zdaj zadnji letniki tega nimajo,če pa je ,je pa na levi strani cevi v katero vtakneš pištolo.Strokovnjak je napisal/-a:Kje je ta misteriozni knof, da gre v tank več goriva? Imajo to vsi VW?
kamnčan je napisal/-a:Čare puščal ji je pa je to že odpravla. avtomobil ima priblizno 190.000 km. nafto tanka vedno na omw. no pa še da vam povem nekaj. Čare napisal si da tanka na prvi klik pištole. Drugače se tako more tankati iz varnostnih razlogov. ker če ti ponovno pritisnes ali pa pritisnes na tisti gumb za izpustitev zraka se okoli tebe naberejo velike količine zelo gorljivih hlapov ki se ze v najmanjši iskrici (najpogosteje zaradi statične elektrike) užge use skupaj in sej vemo kaj pol sledi ne. Ok mol pumpe ne poznam drugače pa vem da ima petrol boljši dizel, vendar slabši bencin od OMV.
kamnčan je napisal/-a:Čare puščal ji je pa je to že odpravla. avtomobil ima priblizno 190.000 km. nafto tanka vedno na omw. no pa še da vam povem nekaj. Čare napisal si da tanka na prvi klik pištole. Drugače se tako more tankati iz varnostnih razlogov. ker če ti ponovno pritisnes ali pa pritisnes na tisti gumb za izpustitev zraka se okoli tebe naberejo velike količine zelo gorljivih hlapov ki se ze v najmanjši iskrici (najpogosteje zaradi statične elektrike) užge use skupaj in sej vemo kaj pol sledi ne. Ok mol pumpe ne poznam drugače pa vem da ima petrol boljši dizel, vendar slabši bencin od OMV.
čare je napisal/-a:Čudno da se še nisem vžgal ko že 10 let tankam do čepa in hlapi nafte niti niso tako vnetljivi.
kamnčan je napisal/-a:P.S. to se sedaj dogaja že dalj časa ni to čas enega mesca vendar kar kasne par mesecev. ampak ni takoj poraba narasla, postopoma je rasle, sem ji še jaz govoril da se ji to samo zdi, ampak sedaj pa opazam razliko. vem da ni to nevem kok točno vendar mi je danes pojamrala da je perdvčerajšmen ji posvetila lučka pa je tankala za 15€, in je danes mogla ponovno it tankat ker je spet lučka posvetila. naredila je pa 190 km. to nanese okol 8litrov. tako porabo pa imam jest iz mojemu pa je 2.0l bencin
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov