Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= To dec 22, 2009 10:52 am

Energetik81 je napisal/-a:Jst sm te šobe ponavadi štelal z močno šivanko.

2x, daš šivanko notri v šobo in premaneš tako, da cilja na šipo in ne na luno (ali La Toyo) :lol:

Lp
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...

Uporabniški avatar
Energetik81
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Energetik81 To dec 22, 2009 11:06 am

exide je napisal/-a:Jaz pozimi vedno tankam kar čisti vitrex pa še nikoli ni zmrznil, edino v šobah ponavadi zmrzne, potem pa malo z vžigalnikom pogrejem pa gre :)

To pa težko verjamem, da bi ti pri čistem Vitrexu šobe zmrznile. Edino če si imel kakšne ostanek letne tekočine v njih. Jaz imam mešanico približn 1:1 pa mi je zdaj pri -15° pri 100km/h lepo špricalo.
Corolla TS 1.8 HSD: Slika

Uporabniški avatar
exide
Stalni uporabnik

Kraj: Radovljica

Napisal/-a exide To dec 22, 2009 12:02 pm

Ni bilo ostankov letne tekočine, ker ko sem nalil vitrex sem najprej fajn prešprical. ;) Itak jih moram pa menjati, ker zelo nizko šrpicajo, naštelati se jih pa ne da. Sem se mučil s šivanko ni sem jo samo pokrivil, šoba pa še vedno nizko šprica :evil: Edino pri visoki hitrosti se, da normalno šipe spucati :lol: Verjetno je tudi pumpa že bolj švoh :x Itak bom pa moral vse dol pobrati, ker gre avto na barvanje tako da bom kar komplet novo nabavil. Sploh dobro, da še dela, ko je tako staro :lol:
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov