dejcc je napisal/-a:tistih 2800x trpi kot hudič ali pa 3500 z lahkoto kaj maš raje blinder ?
Kaj pa bi melo za trpet? Sej vse prenese obremenitev in še ima rezerve.
čare je napisal/-a:Od treh strani kreganja je edino Joztom povedal kot je treba.Punca ma kolegico ki ji je nekdo natrobil da avto v peti najmanj pije in potem se 4 babe z puntom 55 peljejo iz morja gor v klanec po AC in ta zabita prjatlca se čudi zakaj avto gre samo 60 v peti v klanec polno naložen a tok pa nima peska v glavi da bi dol šaltala.Ma men bi se snel da me takak kokoš okol voz.Voziš v tisti brzini v kateri vleče,če ne vleče ne nabijaš gasa ampak ga zmanjšaš toliko da se z isto brzno še premikaš gor in avto ne muka,če še takrat brzina pada ga pa šaltaš v nižjo valjda.Tuki eni take pišete da se ne bi čudil ko bi vam sred klanca zmanjkal brzine in bi začel lest nazaj,ker vam je težko šaltat in gledate na vsak pljunk bencina.Na enem forumu sem jih že napadel zdaj vas bom še tukaj.Če nimaš za avto vzdrževat in tankat ga prodaj!!
klemen_ je napisal/-a:Glej, v 5. avto vzdržuje tistih 100km/h, res pa da z gasom do podna. Vem, da to ne more bit dobr za motor, za porabo me boli kita. V 4. se pa pri 100 dere ko hudič..
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
sg je napisal/-a:Najboljši izkoristek ima motor v območju največjega navora, tako da če v peti dosežeš obrate, ki so višji ali vsaj enaki tistim, kjer je navor najvišji potem je varčneje če pelješ v peti...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov