Tiicoo je napisal/-a:cev in ventil sta očiščena in nekaj se čutit malega tam nekje pri 1500 1800 obratov pole pa kr malo čez 2100 zgubi vse skupaj pa tk koda bi ga vzelo... nekaj malega še bom probivlav čene bom pa poklicaj malo bolše mehanike da malo pogledajo
Tiicoo je napisal/-a:do perona se zapeli da ga da na tester pa da on pogleda bo še najbolš
marko21 je napisal/-a:Tiicoo je napisal/-a:do perona se zapeli da ga da na tester pa da on pogleda bo še najbolš
pero je od moje babe bratranc... oz. od njenga fotra bratranc. Pa mi bo kr pokasero ko bo ga gr dav... saj finta je v tem da so ga dali spoda v šoli gr pa je pokazavo da ni napak... A oni tester sploh dela prav ?
Tiicoo je napisal/-a:marko21 je napisal/-a:Tiicoo je napisal/-a:do perona se zapeli da ga da na tester pa da on pogleda bo še najbolš
pero je od moje babe bratranc... oz. od njenga fotra bratranc. Pa mi bo kr pokasero ko bo ga gr dav... saj finta je v tem da so ga dali spoda v šoli gr pa je pokazavo da ni napak... A oni tester sploh dela prav ?
dela že samo je profesor bol plantav pa nevem kk je kaj delo... sej če ni vido da je cev dov tk da tut nevem kk je tester delo
marko21 je napisal/-a:Tiicoo je napisal/-a:marko21 je napisal/-a:Tiicoo je napisal/-a:do perona se zapeli da ga da na tester pa da on pogleda bo še najbolš
dela že samo je profesor bol plantav pa nevem kk je kaj delo... sej če ni vido da je cev dov tk da tut nevem kk je tester delo
Ja pa nevem.. a bi pokazavo to sploh na testerjo... ?
marko21 je napisal/-a:Evo težava je odpravljena.
Pred tednom dni sem dobil avto nazaj, težava pa je bila sledeča.
Ta avto ima gas zajlo, vendar ima nekašno polovično gas zajlo, ki gre do neke elektornike. Tako da avto nima ne gas zajle ne elektronskega gasa... torej je nekaj vmes:)![]()
. No ta gas zajla je bila čisto na koncu. Sam nisem nikoli posumil na obrabljeno zajlo, kajti z avtomobilom sem prišel lepo do blokade.
Tudi sedaj ni nekega občtunega pospeška pri 2000 obratih, vendar avtomobil zelo bolj občutno vleče od 2000 naprej. Razlika v klanec je cca. 30km/h.
cena: 15€ za zajlo + 20€ delo