Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
pinny
Poznavalec foruma

Kraj: Šoštanj

Napisal/-a pinny Sr feb 10, 2010 6:05 pm

pel ga generalnemu uvozniku, pa nej se on pele z avtom, te pa da ga vidmo če bo še isto trdil
nisem nuben mahanik al kj tazga, sm to se mi pa res ne zdi niti mal ''normalno''

Uporabniški avatar
Tattoo-
Uporabnik

Kraj: Circuit de la Sarthe

Napisal/-a Tattoo- Sr feb 10, 2010 7:05 pm

pril je napisal/-a:...dejstvo ostaja da ni bistveno manj učinka ampak ga NI !!!!

V tem primeru pa ne izgubljaj časa z "jokanjem" po forumih ampak se pri uradnem serviserju dogovori za skupni pregled vozila s pooblaščeno osebo iz uvoznika...

ironmaiden je napisal/-a:wtf :shock:
Avto ki je vreden 30000eur,ti dajo za garancijo ploščic oz.diskov 6mesec oz 10000km!
sramota!(cena pa je itak taka da te na rit vrže)
Sram naj jih bodi(...bi rekel Stare)!fuj in fej!

Nekateri se pa obnašate, kot da bi včeraj prišli na svet! :roll:

Diski in ploščice so potrošni material in nihče pod soncem ti na potrošni material ne bo dal kaj daljšo garancijo od minimalno zakonsko predpisane! Do tako kratke garancije je pa prišlo ravno zaradi ljudi, ki se nad vsem pritožujejo, hkrati pa iščejo vse možne "luknje" v zakonu, da bi se lahko kje okoristili (pa ponavadi z njihovim vozilom ni popolnoma nič narobe :roll: ). In cena vozila tukaj nima nikakršne vloge...
There are only three sports: bull fighting, car racing and mountain climbing. The rest are mere games! - Ernest Hemingway

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda Sr feb 10, 2010 7:32 pm

Chris27 je napisal/-a:
pskoda je napisal/-a:
Strokovnjak je napisal/-a:
pskoda je napisal/-a:Potem se pa oprivičujem za tale posta in nočem drkat, samo vam priporočam da kupite novega opla oz fiata (imam največ iskušenj) in ne boste imel takšnega problema 100%

Če si zaradi svojega stila vožnje velikokrat na bremzi potem verjamem, da nimaš teh težav. Probaj pa ob dežju voziti na AC in vsaj 15 do 20 minut in ne zaviraj - boš opazil kaj bo, ko boš nato zaviral.

Bom pa enkrat probal, ker me zdaj že full zanima

Saj je lepo, da braniš opla, ampak ti povem iz lastnih izkušenj (vozim astro), da se pri njem dogaja podobno. Ravno sedaj mi je avto stal 2 dni (ker sem pač bil doma) in danes, ko grem v službo, se je lepo videlo, da so diski malo zarostani. Zato vedno, ko avto v mokrem stoji malo dlje, parkrat preventivno zabremzam, da spucam diske in da potem zavore normalno primejo. Samo da pa dve sekundi ne bi prijele, pa se ni zgodilo. Primejo takoj, ampak dokler so diski umazani, pač malenskost slabše.

Kateremu pa ne? Po dveh dneh logično, da se korozija nabere, ne pa po avtocesti ko se voziš

pril
Nov uporabnik

Napisal/-a pril Sr feb 10, 2010 9:17 pm

Tattoo- je napisal/-a:
pril je napisal/-a:...dejstvo ostaja da ni bistveno manj učinka ampak ga NI !!!!

V tem primeru pa ne izgubljaj časa z "jokanjem" po forumih ampak se pri uradnem serviserju dogovori za skupni pregled vozila s pooblaščeno osebo iz uvoznika...

Ja sej to sem storil že dvakrat... pa ni haska...mi ostane samo še da jokam po forumih... hvala za nastvet uaaaaaa šmrc šmrc...

Gosic
Poznavalec foruma

Napisal/-a Gosic Sr feb 10, 2010 10:00 pm

pril je napisal/-a:
Tattoo- je napisal/-a:

Ja sej to sem storil že dvakrat... pa ni haska...mi ostane samo še da jokam po forumih... hvala za nastvet uaaaaaa šmrc šmrc...

Dejansko jim je vseeno? torej jim je vseeno za živlenja.
Das auto.

pril
Nov uporabnik

Napisal/-a pril To feb 16, 2010 5:20 pm

No počasi se bo stvar zaključila, Vsaj upam tako.

pri ponovnem sneženju in mokroti spet ni nič prijelo...

Diski in ploščice pač niso več v garanciji, pa jim tudi ne zaupam. Torej gor gre EBC. Ima svoje prednosti in slabosti, kot tudi večina proizvajalcev. Eni so pristaši tega, drugi onega.... glede kvalitete in cene pa... ne bi zgubljal besed, jih je že dosti na forumu.

vsi servisi pa trdijo enako! Sol vpliva na zavorno pot in ta se podaljša do 210%.

Hvala za pomoč! in DAS AUTO v suhem....

Uporabniški avatar
pinny
Poznavalec foruma

Kraj: Šoštanj

Napisal/-a pinny Pe feb 19, 2010 11:14 pm

ma sm 210% pa tud ne more vplivat, zakaj pa to pol jih več ne trdi tako?

sicer pa, ka je kj novega z tvojimi zavorami?

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda Pe feb 19, 2010 11:47 pm

pinny je napisal/-a:ma sm 210% pa tud ne more vplivat, zakaj pa to pol jih več ne trdi tako?

sicer pa, ka je kj novega z tvojimi zavorami?

Mene tudi zanima, če je kaj boljše z EBC
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Mojca558, vuli in 11 gostov