_YUGO-GVX_ je napisal/-a:če si toliko zabit, da ne ločiš dotakanja olja (pač ga je nekaj spilo) in kdaj je treba delat servis te mi sploh ni žal da te servisi nategujejo na suho..
nikogar do sedaj, ki ima avto, nisem slišal (pa sem spraševal, verjemi) da bi moral do malega servisa sam dotakat olje in po možnosti še kaj šraufat. js sem uporabnik, ki redno vozi avto na servis, nisem pa mehanik.
sicer pa yugo..., kaj nej ti rečem, zabit ti je fotr, k je naredu in vzgojil takega človeka, ki ne zna enega stavka napisat, da ne bi žalil drugih.
PRODRIVE je napisal/-a:No kaj je bilo z garancijo nisi nic povedal
sem povedal: garancijo, ki mi je dal A2S je veljala en mesec. prvi mesec je še zdržal brez okvare, potem pa sama j.....

Blinder je napisal/-a:Jaz pa bi komentiral mal drugače tisti "nikoli več" v naslovuMoral bi bit zelo nesrečen, da bi dva enaka avta imel pa da bi bla oba zelo pokvarljiva. Enga zelo pokvarljivega si že imel, tako da če kupiš še enega istega, se ti verjetno ne bo veliko kvaril
![]()
Varianta če meteorit naredi luknjo na luni si v tisti luknji potem varen, ker je manjša verjetnost, d abo dvakrat zadel isto luknjo.
mal za hec

myster je napisal/-a:a ni 1.2 tri celindrični motor?
ja, res je, pa še ketne ma (brez jermenov).
myster je napisal/-a:a ni 1.2 tri celindrični motor?
ja, res je, pa še ketne ma (brez jermenov).