a4 je napisal/-a:ali je možno da se je motor pokvaril ker je bil vožen kot bencinar ? (preveč nabijanja obratov pri mrzlem) ?
Ja sej tud bencinarja ne teraš v obrate,ko je mrzel...vsaj meni ne pade na pamet.
kolesar je napisal/-a:_BANDIT_ je napisal/-a:Renault še nikol ni mel dobrega dizla. Al crkuje vse po spisku al je pa tolk švoh, da se ne da peljat z njim.
pojma nimaš pa bedarije govoriš...
1.5 dci 74 in 78kw so že odlične mašine (od leta 2004)
pa 1.9 dci ki se sedaj vgrajuje že par let je tud čist super.. (od leta 2004)
teli taprvi dci-ji so pa res bili slabši...
pa od kje teb da nimajo moči?
lisko je napisal/-a:Torej so renoji pisani men na kožoKar se ne kvari ni za liskota
Pa lih zdaj si mal dcije ogledujem
markx je napisal/-a:A mogoče kdo ve za kako firmo pri nas ali v tujini ,da prodajajo generalno obnovljene motorje.(sam rabim za citroena)
LP Marko
kofy je napisal/-a:lisko je napisal/-a:Torej so renoji pisani men na kožoKar se ne kvari ni za liskota
Ej, tile DCI niso zate. Iz izkušenj ti povem, da imam "manjše probleme" vsakih 94.300 km.....EGR se zapaca...
Ti bo dolgčas. Priporočam drugo meni ljubo znamko (ga imamo doma, made in Germany), garantirani mesečni problemi vsakih 28dni.
lisko je napisal/-a:kofy je napisal/-a:lisko je napisal/-a:Torej so renoji pisani men na kožoKar se ne kvari ni za liskota
Ej, tile DCI niso zate. Iz izkušenj ti povem, da imam "manjše probleme" vsakih 94.300 km.....EGR se zapaca...
Ti bo dolgčas. Priporočam drugo meni ljubo znamko (ga imamo doma, made in Germany), garantirani mesečni problemi vsakih 28dni.
Mah sej jaz bi kupo že takega ko ima 94300km za sabo, da bi vsaj nekaj mel za delat![]()
NEmcev pa se osebno izogibam...ima foter že tretjega.....vozi vozi vozi in po osmih letih menja za drugega nemca
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov