Par@gon je napisal/-a:Nerad prilivam olje na ogenj, ampak bi vam rad povedal, kako mi je šlo danes. Dejansko mi niso nič težili, zaradi česar sem mislil da mi bojo. Celo plini so bili v redu. Rekli so samo, da je zadnja leva guma zlizana in bi blo fajn zamenjat. Kar mi je malo hecno, ker ostale 3 so dokaj v redu. Očitno imamo v Sloveniji veliko več desnih ovinkov kot levih. Pa malo čudno mi je bilo, ker sem pogledal na papirček z meritvami in je pisalo, da ročna prime samo 22%. Sta pa bla dva old-school mehanika, tako da očitno sta že vedla kako pa kaj. Sem pa prišu skoz čisto legalno, kakih for tipa "20€ v prometno" se ne bi nikoli posluževal.
Tečko je napisal/-a:3.0 V6 drugi avtoMe zanima kakšen je prvi avto potem
Ker nisem nikoli vozil avtomatika me samo zanima ker ste prej pisali, da se da v P prestavo in se ustavi tud pri 50 km/h. A ni to nič narobe za menjalnik?
meganetune je napisal/-a:pa še to ti morem napisat...na tehničnih pregledi na valarjih pregledajo sprednje iz zadnje bremze..in če ti praviš,da ti ročna na koncu slabo prime pomeni,da ti zadnje bremze primejo manj kot 55% to pomeni VERY BAD in ne boš ti meni govoru,da je to normalno vredu!!zato pa ne narediš tehničnega.rabiš določeno vrednost zavornega učinka...a si sploh šel probat na valerje koliko ti sploh primejo?pojdi en dan na tehnične pa poglej ko pregledniki bremzajo z ročno mekatere vrže ven nekatere ne pa opazuj na ekranih katere imajo pa ti bo vse jasno...pa tudi verjamem,da če jih boš vprašal ti bojo z veseljem odgovorili
pekidi je napisal/-a:koliko fovšarije vidim, da dol padeš
....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov