Bucko99 je napisal/-a:Sem tudi jaz slišal za to, me prav zanima kako bi se obneslo to pri dci-jih... še mal pa bo treba delat mešanco tko kt učas za ''šestke''![]()
![]()
hladni je napisal/-a:opelas3 je napisal/-a:ali je mozno da se zaradi tega zapacajo sobe ? ali kakorkoli skoduje sobam ? drugace pa ni slaba ideja in predvsem je logicnaposebej za mojo pumpico vp44 na oplu dti
ki usi vemo kako je stanje teh pump
Ja kakšno pa je stanje teh pump? Problem je elektronika in ne tehnika tolko samo v vednost. Tvoja vp44 bo prej al slej tak šla, pa če mešaš olje al ne.
Drgač pa tak, v današnjih časih ko je tolko analiz je bedasto dodajat nekaj, za kar nihče ne potrdi, da je potrebno. To je pač neko površinsko debatiranje brez neke osnove.
bizgec je napisal/-a:Brezvezno delo in trošenje denarja.
black je napisal/-a:Zakaj pa nebi raje kakšen kvaliteten aditiv zlivali v rezervar? Ob enem maže in čisti sistem...
Mad je napisal/-a:bizgec je napisal/-a:Brezvezno delo in trošenje denarja.
Kaj si zaposlen na " Bosch " servisu ???black je napisal/-a:Zakaj pa nebi raje kakšen kvaliteten aditiv zlivali v rezervar? Ob enem maže in čisti sistem...
... Kaj ti ga v vsak rezervar vliješ ? In kaj pol to dela ? Jaz dajem aditiv ob vsaki menjavi olja čeprav je predpisano na 20000 km ... dodatek olja oziroma dvotaktol pa dodam v vsak drugi rezervar ... seštej strošek koliko me stane če dam vsak tank aditiv kakor predlagaš ...
Mad je napisal/-a:bizgec je napisal/-a:Brezvezno delo in trošenje denarja.
Kaj si zaposlen na " Bosch " servisu ???black je napisal/-a:Zakaj pa nebi raje kakšen kvaliteten aditiv zlivali v rezervar? Ob enem maže in čisti sistem...
... Kaj ti ga v vsak rezervar vliješ ? In kaj pol to dela ? Jaz dajem aditiv ob vsaki menjavi olja čeprav je predpisano na 20000 km ... dodatek olja oziroma dvotaktol pa dodam v vsak drugi rezervar ... seštej strošek koliko me stane če dam vsak tank aditiv kakor predlagaš ...
black je napisal/-a:http://www.at-team.si/at-team/katalog/grupa7/34007.htm
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov