FoxTer je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:In kak problem jim je priredit zapisnik?
Amm... mogoče strankin podpis?!? In ja, po navadi na servisih napišejo stanje km in tudi nivo goriva v rezervarju...
Res pa je, da bi bilo potrebno stanje preveriti pred odhodom s servisa...
zuzek je napisal/-a:ali je možno, pa da je prišlo do napake, ko se na servisu resetira rač. pa so se kilometri spremenili?
tiguan je napisal/-a:To ti kr težko vrjamem, da so naredl 700km
Ampak google dela svoje:
http://www.google.si/search?hl=sl&q=ser ... =&gs_rfai=
a4 je napisal/-a:tiguan je napisal/-a:To ti kr težko vrjamem, da so naredl 700km
Ampak google dela svoje:
http://www.google.si/search?hl=sl&q=ser ... =&gs_rfai=
glej, na internetu je vse možno.
lahko zdaj jaz odprem firmo in pod drugim uporabniškim imenom hvalim firmo do onemoglosti. lahko to nardim z tremi računi, z enim lahko dam kako milo pripombo da ni preveč sumljivo... ampak še vedno bodo prevladala pozitivna mnenja...
PS: s tem ne obtožujem nikogar.. (da mi ne bo kdo slučajno kakšne tožbe pisal)
al pa kar direkt opravičilo:
"preklicujem moje navedbe in se za njih tudi opravičujem"
CHAN je napisal/-a:Malce razmišljanj na to temo, ki mi niso najbolj jasna:
* Glede na objavljene prispevke uporabnice @Mia pred danim opravičilom, ni bil omenjeni servis nikjer omenjen. Kako je lahko omenjeni servis "ugotovil" za katero stranko gre oziroma kako si lahko privošči omenjena odvetniška pisarna poslati dopis na podlagi predpostavk??? Jim je bilo poleg debate na forumu posredovana še kakšna informacija?
* Gre morda, na zelo dober način, za načrtno blatenje omenjenega servisa?
* Ali pa se nasprotno servis poslužuje DDR metod iz časa delovanja Stasija ter z očitnim zastraševanjem želi "oprati" svoje ime. Če gre za slednje, si pač dela zelo medvedjo uslugo, razmišljanje servisa pa sega v čas Zastave iz Kragujevca, ko stranka ni imela konkurenčne alternative, pa se je lahko z njim delalo, kot svinja z mehom.
* Četudi je prišlo pri omenjenem primeru za zmoto stranke, pa si servis NIKDAR ne bi smel privoščiti takšnega kiksa, saj v dandanašnji dobi čedalje hitrejšega informacijskega pretoka pomeni lahko kvečjemu "salto mortale".
xalfist je napisal/-a:če bi bila lastnica tako 100% prepričana da jih je 700km več potem bi pomoje vztrajala do konca, če pa obstaja dvom da temu ni tako pa lahko hitro odnehaš.
po drugi strani pa če ima res 700km več avto tut ni kaj bolj pretirano obrabljen kot je bil prej, in če nima vidnih poškodb oz je ist kor prej se ne splača v to poglabljat
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 15 gostov