Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a simply To sep 14, 2010 6:36 pm

Kaj zdaj - čakamo Krulca?

Uporabniški avatar
FoxTer
Novinec

Kraj: kp

Napisal/-a FoxTer To sep 14, 2010 7:15 pm

~toMmy~ je napisal/-a:In kak problem jim je priredit zapisnik?

Amm... mogoče strankin podpis?!? In ja, po navadi na servisih napišejo stanje km in tudi nivo goriva v rezervarju...

Res pa je, da bi bilo potrebno stanje preveriti pred odhodom s servisa...
My dream: Ford Mustang Shelby GT500

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ To sep 14, 2010 7:25 pm

FoxTer je napisal/-a:
~toMmy~ je napisal/-a:In kak problem jim je priredit zapisnik?

Amm... mogoče strankin podpis?!? In ja, po navadi na servisih napišejo stanje km in tudi nivo goriva v rezervarju...

Res pa je, da bi bilo potrebno stanje preveriti pred odhodom s servisa...

Ja če lastnica nima ničesar pri sebi, jim ni ravno problem zmutit kaj, če hočejo. Drugače bi si pa res lahko vzeli frajerji pol ure časa, se tukaj registrirali in povedali svoje mnenje, trenutno ne dajejo ravno najbolj poštenega vtisa...
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
kiki13
Novinec

Napisal/-a kiki13 To sep 14, 2010 8:01 pm

simply je napisal/-a:Kaj zdaj - čakamo Krulca?

Če ste že "prisilili" svojo stranko, naj se opraviči, ste očitno spremljali forum. Bodite toliko pošteni in se vključite v debato. Vsaka zgodba ima dve plati, predstavite vi svojo.

Strokovnjak
Uporabnik

Napisal/-a Strokovnjak To sep 14, 2010 9:20 pm

Verjetno bo njihova odventnica celemu forumu zagrozila s tožbami in zahtevala, da vsak izmen nas, ki smo komentirali temo, javno napiše, da verjame, da so na servisu nič krivi in si je uporabnica Mia vse izmislila! :lol:

Uporabniški avatar
zuzek
Uporabnik

Napisal/-a zuzek To sep 14, 2010 9:50 pm

ali je možno, pa da je prišlo do napake, ko se na servisu resetira rač. pa so se kilometri spremenili?
Alergičen na rjo

Uporabniški avatar
Fan
Konstruktiven svetovalec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Fan To sep 14, 2010 11:16 pm

zuzek je napisal/-a:ali je možno, pa da je prišlo do napake, ko se na servisu resetira rač. pa so se kilometri spremenili?

Pozdravljeni

Možno, vendar to se dogaja nekaterim XXXXX Kitajskim testerjem ( ki še sam ne ve, ali bi bral protokole ali naredil štalo na ECUju ), kar pa močno dvomim da ga v omenjenem servisu uporabljajo.

Lep pozdrav
Vse je lepo, če vidijo prave oči.

Uporabniški avatar
tiguan
aka Sonček

Napisal/-a tiguan Sr sep 15, 2010 8:37 am

To ti kr težko vrjamem, da so naredl 700km
Ampak google dela svoje:
http://www.google.si/search?hl=sl&q=ser ... =&gs_rfai=

Uporabniški avatar
Kritik
Stalni uporabnik

Kraj: Laibach / Mengeš

Napisal/-a Kritik Sr sep 15, 2010 8:56 am

@Mia: glede na zdravstveno stanje res priporočam čim manj živčne vojne...

Ostalim pa tako: Glede na to, da dobiš en izvod delovnega naloga, ko avto pripelješ na servis in so gor napisani kilometri je že dovolj zgovoren dokaz. Tudi če na prevzemnem listu ni napisane kilometrine. Kot drugo bi Mia lahko dokazovala, da je bila zdravstveno nesposobna navozit toliko km. Ampak kot sem rekel, za voljo zdravja to nima smisla.
Jaz bi jim dal j.... ježa, če bi se to pripetilo meni, sploh pa ko bi mi težili z nekim odvetniškim sranjem. Sem tak da me to še bolj podžge in še bolj pričnem grist.
Hyundai - drive your way
Avto z šibkim motorjem je kot sex z kondomom - sej je, ampak ni pa užitek!

Uporabniški avatar
SašoP
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a SašoP Sr sep 15, 2010 12:11 pm

In pol še hočjo javno opravičilo ne me jebat, da bi se men kej tazga zgodil vidu bi tale Krulc svoga boga. Sploh pa bi servis mogu dokazat da se niso vozil ne pa da se more stranka še opravičevat kašn ste vi servis, sej se vid tut po objavah forumašov da ste u kurcu. Drgač pa @Mia nevem zakaj si se jih zdj ustrašla sej niso oni zdj nevem kaj, uzem odvetnika pa jih še tož za blatenje tvojga imena pa nevem kaj še use, te ferme misljo da loh delajo kr hočjo če majo enga odvetnika za sabo

Uporabniški avatar
a4
Uporabnik

Napisal/-a a4 Sr sep 15, 2010 12:24 pm

tiguan je napisal/-a:To ti kr težko vrjamem, da so naredl 700km
Ampak google dela svoje:

glej, na internetu je vse možno.

lahko zdaj jaz odprem firmo in pod drugim uporabniškim imenom hvalim firmo do onemoglosti. lahko to nardim z tremi računi, z enim lahko dam kako milo pripombo da ni preveč sumljivo... ampak še vedno bodo prevladala pozitivna mnenja...

PS: s tem ne obtožujem nikogar.. (da mi ne bo kdo slučajno kakšne tožbe pisal)

al pa kar direkt opravičilo:

"preklicujem moje navedbe in se za njih tudi opravičujem"

Uporabniški avatar
chan
Moderator | Naj pisec

Napisal/-a chan Sr sep 15, 2010 3:11 pm

Malce razmišljanj na to temo, ki mi niso najbolj jasna:

* Glede na objavljene prispevke uporabnice @Mia pred danim opravičilom, ni bil omenjeni servis nikjer omenjen. Kako je lahko omenjeni servis "ugotovil" za katero stranko gre oziroma kako si lahko privošči omenjena odvetniška pisarna poslati dopis na podlagi predpostavk??? Jim je bilo poleg debate na forumu posredovana še kakšna informacija?
* Gre morda, na zelo dober način, za načrtno blatenje omenjenega servisa?
* Ali pa se nasprotno servis poslužuje DDR metod iz časa delovanja Stasija ter z očitnim zastraševanjem želi "oprati" svoje ime. Če gre za slednje, si pač dela zelo medvedjo uslugo, razmišljanje servisa pa sega v čas Zastave iz Kragujevca, ko stranka ni imela konkurenčne alternative, pa se je lahko z njim delalo, kot svinja z mehom.
* Četudi je prišlo pri omenjenem primeru za zmoto stranke, pa si servis NIKDAR ne bi smel privoščiti takšnega kiksa, saj v dandanašnji dobi čedalje hitrejšega informacijskega pretoka pomeni lahko kvečjemu "salto mortale".

Uporabniški avatar
DIrk
Novinec

Napisal/-a DIrk Sr sep 15, 2010 3:52 pm

Kar se mene tiče, menim, da mojster Krulc nima pojma o poslovnem bontonu oz. ne ve, kako se pravilno in usepešno posluje s poslovnimi partnerji.

LP

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Sr sep 15, 2010 4:19 pm

a4 je napisal/-a:
tiguan je napisal/-a:To ti kr težko vrjamem, da so naredl 700km
Ampak google dela svoje:

glej, na internetu je vse možno.

lahko zdaj jaz odprem firmo in pod drugim uporabniškim imenom hvalim firmo do onemoglosti. lahko to nardim z tremi računi, z enim lahko dam kako milo pripombo da ni preveč sumljivo... ampak še vedno bodo prevladala pozitivna mnenja...

PS: s tem ne obtožujem nikogar.. (da mi ne bo kdo slučajno kakšne tožbe pisal)

al pa kar direkt opravičilo:

"preklicujem moje navedbe in se za njih tudi opravičujem"

to ze drzi da lahko ti odpres vec uporabniskih racunou,sam ce majo tisti ki hvalijo/blatijo neki servis vec kot 100 objav potem nevem ce so res odprl racun s tem namenom...
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
matey18
Novinec

Kraj: kranj

Napisal/-a matey18 Sr sep 15, 2010 7:21 pm

Že 2 dni spremlam tole temo in si ne morem pomagat da še jst napišem. Sam vem da sem pri svojih avtomobilih zelo pedanten pa ni bi do sedaj še noben direkt iz tovarne torej nov. Ko me punca fehta da ji dam avto me cel dan matrajo živci će bo pršu cel naazj pol pa samo da pomislem da bi avto tkole pelju na servis pa da ma tolk kilometrov več :shock:. Men se strga in na licu mesta zahtevam nov avto oz doživljensko zastonj servisiranje če ne bi sam letele kšne glave.
Da pa takole izkoriščajo osebo z takimi zdravsrvenimi težavami je pa sramota.
Upam da tale tema pride kdaj na kakšno oddajo preverjeno tako kot so že parkrat obravnaval tistega prodajalca vozil malce naprej od spodnjega brnika ko tut stranke okol prinaša.

@Mia kar se pa tebe tiče pa tebe tice vem da se ti zaradi tzdravja ne da s tem ubadat ampak da se opravičuješ ko bi se v resnici moral servis. Jst se ne bi "NIKOLI".

Sramota samo to lohk rečem da obstajajo taki ljudje kot je lastik tega servisa.

Uporabniški avatar
Ronin
Stalni uporabnik

Napisal/-a Ronin Sr sep 15, 2010 8:10 pm

CHAN je napisal/-a:Malce razmišljanj na to temo, ki mi niso najbolj jasna:

* Glede na objavljene prispevke uporabnice @Mia pred danim opravičilom, ni bil omenjeni servis nikjer omenjen. Kako je lahko omenjeni servis "ugotovil" za katero stranko gre oziroma kako si lahko privošči omenjena odvetniška pisarna poslati dopis na podlagi predpostavk??? Jim je bilo poleg debate na forumu posredovana še kakšna informacija?
* Gre morda, na zelo dober način, za načrtno blatenje omenjenega servisa?
* Ali pa se nasprotno servis poslužuje DDR metod iz časa delovanja Stasija ter z očitnim zastraševanjem želi "oprati" svoje ime. Če gre za slednje, si pač dela zelo medvedjo uslugo, razmišljanje servisa pa sega v čas Zastave iz Kragujevca, ko stranka ni imela konkurenčne alternative, pa se je lahko z njim delalo, kot svinja z mehom.
* Četudi je prišlo pri omenjenem primeru za zmoto stranke, pa si servis NIKDAR ne bi smel privoščiti takšnega kiksa, saj v dandanašnji dobi čedalje hitrejšega informacijskega pretoka pomeni lahko kvečjemu "salto mortale".

Na prvi strani, njen 3. post, je rekla, da njo Krulc ne vidi vec. In ja, tud men se zdi mal cudn, da bi se su Krulc spogat samo zato, ker je nekaj prebral na forumu (in avtorica bi lahko jamrala na kateremkoli forumu) in temelji na nekih predpostavkah. Sam ime je pa spet ime...tezko si ga ustvaris in hitr ga izgubis. Kokr sm jz prebral na forumu, ga marsikdo hvali, se je pa tud ksn najdu, ki ni bil glih zadovoljen z njem, ampak tako je povsod.
There is no time...

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Sr sep 15, 2010 8:25 pm

No zdaj se bom pa še jaz vključil. Morda bom malo pristranski ker sem iz tega konca. Ampak vseeno malo čudno se mi zdi, da so en servis dovoli narediti 700km (???), ko je avto na servisu. Če bi mi nekdo rekel, da so na servisu naredili 10km bi verjel. Če bi ga komu posodili kot "nadomestno vozilo" dvomim, da se jih nabere 200km. Ampak ljudje 700km si ne bi privoščili toliko jih pa vseeno poznam. Ne vem, nekaj mi smrdi.

Koliko časa je bil na servisu in za kateri avto se gre sploh?
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Mia
Nov uporabnik

Napisal/-a Mia Če sep 16, 2010 3:32 pm

ne ne bom...ne bom..ne bom več pisala in pojasnjevala...tudi na ta forum sem se obrnila le z željo po nasvetih. Hvala Vam zanje.

Dovolj je (vsaj meni), to je samo pa avto...ne da se mi več sekirat in ne mislit o tem. Dovolj je bilo. Če o nečemu razmišljaš (pišeš) dotični temi daješ energijo. To pa potrebujem za važnejše reči. In konec koncev, ni vredno

Dovolila si bom molčati, oziroma se mi ne zdi vredno odgovarjati na vprašanja ali sem klon, oziroma zakaj komu kaj smrdi...ali ne. kakor rečeno, ni vredno

Hvala za pozornost in Vaša mnenja.
Naj bo to zadnje

Uporabniški avatar
xalfist
Uporabnik

Kraj: maribor

Napisal/-a xalfist Če sep 16, 2010 5:00 pm

če bi bila lastnica tako 100% prepričana da jih je 700km več potem bi pomoje vztrajala do konca, če pa obstaja dvom da temu ni tako pa lahko hitro odnehaš.

po drugi strani pa če ima res 700km več avto tut ni kaj bolj pretirano obrabljen kot je bil prej, in če nima vidnih poškodb oz je ist kor prej se ne splača v to poglabljat

Sebko
Nov uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Sebko Če sep 16, 2010 5:59 pm

xalfist je napisal/-a:če bi bila lastnica tako 100% prepričana da jih je 700km več potem bi pomoje vztrajala do konca, če pa obstaja dvom da temu ni tako pa lahko hitro odnehaš.

po drugi strani pa če ima res 700km več avto tut ni kaj bolj pretirano obrabljen kot je bil prej, in če nima vidnih poškodb oz je ist kor prej se ne splača v to poglabljat

Človek dej še enkrat temo celo preber pa ti bo jasno kakšno je stanje!
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 15 gostov