pskoda je napisal/-a:mire je napisal/-a:Osebno se nism problema ugotavljal,ker to ni kriticno.
Mi je pa znanec povedal,da je on to menjal na alfi in da se je pri vzigu vidlo kako gre oblacek dima vn.
Avto pa zvizga tudi ko pustis gas,pac pri padanju obratov.
Jst sem na cesti ze zasledil par alf,ki tako zvizgajo.
A ja povedal pa je tudi,da je dosti dela okrog tega popravila.(verjetno tezko dostopno)
Lp
To sem jaz rihtal in boljše da sem tiho, ker je živi fuk, sploh dobit vijak iz bloka ker poči čisto tik bloka. Dručače je teško ločit po zvoku, ker je zelo podoben zvok ima jeremnica
King1 je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:Problem rešen, bila je rolca na mikro jermenu. Zamenjal sem obe in španer pa še mikro jermen. Dal 250e
Pri pooblaščencu al kaj?
Itak. Če mu je pa sosed.![]()
lp
speedfreak je napisal/-a:King1 je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:Problem rešen, bila je rolca na mikro jermenu. Zamenjal sem obe in španer pa še mikro jermen. Dal 250e
Pri pooblaščencu al kaj?
lp
Najboljši sosed![]()
adis je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:King1 je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:Problem rešen, bila je rolca na mikro jermenu. Zamenjal sem obe in španer pa še mikro jermen. Dal 250e
Pri pooblaščencu al kaj?
lp
Najboljši sosed![]()
samo mi ne reci, da ima sedaj tudi mercator servis? M-servis![]()
adis je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:King1 je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:Problem rešen, bila je rolca na mikro jermenu. Zamenjal sem obe in španer pa še mikro jermen. Dal 250e
Pri pooblaščencu al kaj?
lp
Najboljši sosed![]()
samo mi ne reci, da ima sedaj tudi mercator servis? M-servis![]()
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 13 gostov