Pero je napisal/-a:17 je verjetno tvoja starost
hehe...bo že držalo, če ti tako praviš...
sašo5, se strinjam z napisanim. Verjamem, da si kupil dobro stoenko - leta 85! kaj pa v 7oih? no, če se je čuvala in zaščitila je bil pleh dober - si moral pa imet tudi srečo. so bile pa serije ki so gnile že takoj po nakupu. In ja...čeprav sam z zastavinimi avti nisem imel problemov, je bratranec svojo po parih letih lahko prodal le na odpad, ker enostavno pragov ni bilo več..
poglejte si oni ta pametni, ki modrjete o moji starosti, tale test:
http://www.avto-magazin.si/avtomobilski ... 10246.aspx
sploh ni treba odpret PDF-ja, že na tistih treh slikah lahko vidite stanje pleha na takrat novi zastavi 101 na supertestu.

zastave so bile prej vedno v družini kot drugi avto...imel smo fičota, stoenko, yugo 45 ax, koral 55 jaz kasneje yugota 65...vse je bilo super in prodal sem vedno kot nove. ampak doma smo v kleparskem poslu pa avte znamo pazit. je butnila rjica ven se je popravljalo... Pri kolegu se pa v 10 let starega jugota zadaj nisi smel vsedit na desno stran, ker je bilo vse pregnito...
mogoče sem pretiraval o dveh letih..ampak marsikatera ni očakala 5 let. Pa da ne govorim kako težko jih je bilo včasih dobit (in to ne 85leta) ampak dosti prej...v slo si težko zbiral barve nanjo si pa čakal tud več mesecev..na koncu si dobil oranžno pa čeprav si hotel met plavo.
...zastave so bile zelo raznoliko kakovostno izdelane..nekatere vozijo še danes, druge so pa že kmalu po nakupu upehale...Danes 10 let stare avte ljudje dajejo v višave in prodajajo za kup denarja, 10 let starega jugeca al pa stoenko si pa moral komaj šenkat...