Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Re: Čuden zvok polo TSI

Napisal/-a pskoda So dec 11, 2010 10:44 pm

@speedfreak zdaj se pa kar privadi, da bodo vsi drezal ko bo kaj narobe čez neuničljivo mašinco oz znamko. Zato je pa meni boljš imet opla pa te noben ne j..e. Če recimo mašina dol pade, rečejo saj to ni nič tazga za opla, rja pač za VW pa to je nemogoče to si sam sekaj zajebal balabla

Dr.M3
Uporabnik

Napisal/-a Dr.M3 So dec 11, 2010 11:11 pm

Pri novem avtu res nima kaj ružit. ;) Ali je sedaj pri VW to del serijske opreme in "dobre izdelave"? :DDD
Ti kar lepo nazaj do servisa in naj rihtajo, dokler se ne zrihta. Samo težit jim moraš.

lahko da sam kak šrauf manka, sm mel na dvigalu novga golf VI in je bil auspuh pršraufan na eni strani sam z enim šraufom namesto z dvema (šparajo)

Od VW tega res ne bi pričakoval. Ponavadi je kakšen šrauf manjkal pri Yugotu. :rofl

In ne vem kako lahko ti po 1000km žališ VW. Ko boš avto imel 2 leti in ga boš imel 6× na leto na popravilu potem pa žali koliko češ.

Kakšna debilna izjava. :DDD Dovolj žalostno je to, da ima že pri 1000km probleme. Zakaj bi čakal na 2 leti. Resno, imaš ti delnice pri VAGu?

Pri VW nimaš več kaj iskati kvalitete (povsem isto kot vse ostalo - to so dejstva). Bil je tam do časov Golf 4ke. Potem je šlo drastično navzdol.

Samo ne obupat pri prvem mehaniku! ;)
Upam da to porihtaš in se veselo z novim avtom voziš naprej brez nepotrebnih zvokov.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ So dec 11, 2010 11:49 pm

hahaha, si pa vrgo kost vsem antiVWjem, tale tema bo/je raj za vas :)
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 So dec 11, 2010 11:54 pm

čudi me edino, da se še ni oglaso Tommy . mogoče mu več VW ne plačuje, da jih poveličuje v nebo? :cry
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Dr.M3
Uporabnik

Napisal/-a Dr.M3 Ne dec 12, 2010 12:30 am

Courage™ je napisal/-a:hahaha, si pa vrgo kost vsem antiVWjem, tale tema bo/je raj za vas :)

Mislim da je bolj to tema za VW fanboy-e, da si bodo dali delo in Speedfreaka prepričali da si nadležne zvoke samo domišlja. =P
Človek je takšen občutek žal dobil po par postih. :hi Tako da potem nekako vsi komentarji postanejo smešni.

Uporabniški avatar
Fan
Konstruktiven svetovalec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Fan Ne dec 12, 2010 1:04 am

Pozdravljeni

Hahahahahaha sem se nasmejal. Še dobro da vozim USA vozilce, ki se nič ne kvari :D

Lep pozdrav
Vse je lepo, če vidijo prave oči.

ggorenc
Novinec

Napisal/-a ggorenc Ne dec 12, 2010 5:56 am

Ne gre za to, da je speedfreak kupil VW, problem je, da se obnasa kot 3 letni otrok. V temi kjer predstavlja svojega polota imas vseskozi obcutek, da ga je sram kaj je nabavil. Od prvega dne dalje potem opravicuje svoj nakup in sedaj clovek res ne ve ali ima slabo vest ali kaj?
Boli mene penis kaksno znamko avtomobila imas ali koliko si dal zanj. Clovek, obnasaj se normalno! Verjetno nisi star pet let. Pa tista neumna pisanja o porabi in primerjava z opli. Odrasti no. Kdo ti bo pa odgovarjal, ker ne ve ali se zajebavas ali ne. Ce s taksnim odnosom nastopis na servisu, potem se ne cudim, da so vsi bebci. Saj se ti najmanj smejijo za hrbtom.

Marek_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Marek_ Ne dec 12, 2010 8:11 am

Courage™ je napisal/-a:hahaha, si pa vrgo kost vsem antiVWjem, tale tema bo/je raj za vas :)

isto kot so prej bile teme za antiReno, antiFiat, antiKia, antiOpel..............
Ne razumem, pa zakaj bi človek moreal skrivat stvari, katere mu niso všeč na novem avto, če je pri tem objektiven?

Ne glede na znamko je najboljše videt člane tukaj, ki kupijo avto za 10k€ in ga opisujejo kot spaceshuttel, ko ga pa prodajo začnejo vse pljuvati prek.

legendarac
Novinec

Napisal/-a legendarac Ne dec 12, 2010 8:39 am

Še na servisu nisi bil pa jih že šimfaš. To spada pod saj ni res pa je.

Uporabniški avatar
RobberDuck
Novinec

Napisal/-a RobberDuck Ne dec 12, 2010 9:40 am

Kaj ste smešni eni. Če pa človek danes ne more (oz. ne sme) pričakovati, da se bo vsaj 1000 km vozil brez, da se pojavi kakšen problem, potem pa tudi ne vem več, kam smo prišli. Kaj še bo. Samo nimaš kaj, vedno bo nekdo, ki ne bo imel sreče z določeno znamko..

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Ne dec 12, 2010 10:51 am

RobberDuck je napisal/-a:Kaj ste smešni eni. Če pa človek danes ne more (oz. ne sme) pričakovati, da se bo vsaj 1000 km vozil brez, da se pojavi kakšen problem, potem pa tudi ne vem več, kam smo prišli. Kaj še bo. Samo nimaš kaj, vedno bo nekdo, ki ne bo imel sreče z določeno znamko..

Jaz sem pa ravno nasprotnega mnenja. Ponavadi, če kaj odpove ali pa se pokvari, je to čisto na začetku, prvih nekaj 1000km. Zato je dobro, da se avto čimprej ulaufa in se ga potem čimveč uporablja (=beri tišči :D ), da če misli kaj crknt da crkne dokler je garancija.

Pač včasih ima človek smolo. Meni se je npr. zgodilo, da sem kupil nov motor, ga pripeljal domov (na prikolici) in ni hotel vžgat, ker je bil štarter v okvari. V garanciji so ga menjali in potem je vse delalo 4 leta brez težav do prodaje.

Potem sem imel problem na Citroenu...zamenjalo se je jermene (redno) in vse skupaj je začelo nenormalno rožljat. Reklamiral sem dele, dobil vse novo in zdaj dela normalno.

Bratu je na novi Škodi Fabii (leta 2006) cvilila servo pumpa od volana (sicer je delalo vse normalno, a je bilo zelo nadležno med vožnjo). Zamenjala se je pod garancijo in potem je bil mir.

Pa lahko bi še našteval za razne znamke.
Kar hočem povedat je, da ni treba obupat ob prvi nepravilnosti, saj noben avto ni imun na napake, še manj pa uber VW z vesoljskim TSI-jem :mrgreen: =P

Uporabniški avatar
mifek
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a mifek Ne dec 12, 2010 11:19 am

peroRS je napisal/-a:
Jaz sem pa ravno nasprotnega mnenja. Ponavadi, če kaj odpove ali pa se pokvari, je to čisto na začetku, prvih nekaj 1000km. Zato je dobro, da se avto čimprej ulaufa in se ga potem čimveč uporablja (=beri tišči :D ), da če misli kaj crknt da crkne dokler je garancija.

Pač včasih ima človek smolo. Meni se je npr. zgodilo, da sem kupil nov motor, ga pripeljal domov (na prikolici) in ni hotel vžgat, ker je bil štarter v okvari. V garanciji so ga menjali in potem je vse delalo 4 leta brez težav do prodaje.

Potem sem imel problem na Citroenu...zamenjalo se je jermene (redno) in vse skupaj je začelo nenormalno rožljat. Reklamiral sem dele, dobil vse novo in zdaj dela normalno.

Bratu je na novi Škodi Fabii (leta 2006) cvilila servo pumpa od volana (sicer je delalo vse normalno, a je bilo zelo nadležno med vožnjo). Zamenjala se je pod garancijo in potem je bil mir.

Kar hočem povedat je, da ni treba obupat ob prvi nepravilnosti, saj noben avto ni imun na napake, še manj pa uber VW z vesoljskim TSI-jem :mrgreen: =P

e to je to...jaz se nebom sekiral dokler bo avto v garanciji in bodo majhne napakice saj zato pa je garancija! Zvok motorja pa tak pač je tu ne moreš narediti nič, majhna kubikaža naredi svoje! Tudi 1.4 tsi nima nič kaj boljšega zvoka!

LP

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi Ne dec 12, 2010 11:30 am

Samo res... VW pa da se kvari? A jaz to prav vidim? Pa še glanc nov? :shock: :shock: Šok. Dobesedno. :lol:
Malce heca mora bit. Ja škoda no, da te že glanc nov Polo zajebava. Ni kaj VW kvaliteta je res na vrhuncu in daaaleč pred drugimi zato je tudi cenovno nekoliko višje... Pač kvaliteta se plača. :lol: Pardon še enkrat. Hec.
Ja nič. Na servis pa porihtat. Tudi sam sem imel že dve stvari pri svoji astri za porihtat. Pa ima šele 26.000 prevoženih. Pa eno leto bo stara čez par dni... Tako je danes. Nimaš kaj. Ti sam porihtaj tole. Na servisih pa vemo kakšni so...

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Napisal/-a pskoda Ne dec 12, 2010 11:30 am

mifek je napisal/-a:
peroRS je napisal/-a:

e to je to...jaz se nebom sekiral dokler bo avto v garanciji in bodo majhne napakice saj zato pa je garancija! Zvok motorja pa tak pač je tu ne moreš narediti nič, majhna kubikaža naredi svoje! Tudi 1.4 tsi nima nič kaj boljšega zvoka!
LP

Enkrat pošlušaj fiata 500 1.4 kakšen zvok ima. Fora ni v kubikaži ampak kako je narjen avspuh in tudi iz 1.2 se da dobit mariskaj.

uros11
Poznavalec foruma

Napisal/-a uros11 Ne dec 12, 2010 11:51 am

Ma, to je zaradi tega, ker se folku izliva zaradi znamke - najprej se jim izliva, ko jo kupijo, potem se jim izliva, ko ne dela, kot bi morala. Pri vw.ju se domneva, da vse dela 100% in da bo tako delalo 350 let in 5 milijonov km, po možnosti brez menjave olja, ker ima vw kao precenjene avtomobile, pri drugih, ki kao nudijo več in isto kot vw kot so vredni (čeprav se nobeden noče spuščati v kriterije posamezne dodatne opreme ali pa stanje tehnike), pa se take stvari itak ne dogajajo in delajo 550 let in 13 milijonov km, ljudje pa jih imajo, predenj jih prodajo v odličnem stanju, cca 15 do 20 let.

Tisti, ki ne znajo realno pogledati na te stvari, se potem smešijo po forumu. Kot otroci. Bodisi vw fani, bodisi reno fani, bodisi fiat fan, vsem pa jim je skupno, da se jim zliva na znamko.

Dobro, da je jutri ponedeljek, in bo speedfreek končno prišel do enega pooblaščenega servisa, najbolje tistega, pri katerem je tudi kupil avto. In bodo zrihtali. Je pa tudi res, da je imel prej opla.

Pri vw.ju se vsaj v večini primerov da zrihtati zadeve, pri nekaterih drugih kantah pa si več po servisih kot v avtu.

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Ne dec 12, 2010 12:10 pm

pskoda je napisal/-a:
Enkrat pošlušaj fiata 500 1.4 kakšen zvok ima. Fora ni v kubikaži ampak kako je narjen avspuh in tudi iz 1.2 se da dobit mariskaj.

Pomoje on misli prav zvok motorja:
http://www.youtube.com/watch?v=HHURtm_el70

Vsi TSI-ji (tudi 2.0) imajo traktorski prizvok :lol:

Iz izpuha pa meni osebno ni slab zvok:
http://www.youtube.com/watch?v=xo1ph8j0AJM
http://www.youtube.com/watch?v=40ZFtX3c ... re=related

:D

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Napisal/-a pskoda Ne dec 12, 2010 12:18 pm

peroRS je napisal/-a:
pskoda je napisal/-a:

Pomoje on misli prav zvok motorja:
http://www.youtube.com/watch?v=HHURtm_el70

Vsi TSI-ji (tudi 2.0) imajo traktorski prizvok :lol:

Iz izpuha pa meni osebno ni slab zvok:
http://www.youtube.com/watch?v=xo1ph8j0AJM
http://www.youtube.com/watch?v=40ZFtX3c ... re=related

:D

Mogoče pa res oops

Ampak tale polo ma pa tak zvok motorja, kot da ventili ne vejo več ali bi šli dol ali gor

Renault_user
Novinec

Napisal/-a Renault_user Ne dec 12, 2010 1:12 pm

Men se tole zdi čist normaln zvok... Vam bom jsst enkrat od moje mašine dal zvok, pa še trese se moja cela preveč, tle je pa vse na miru...

Uporabniški avatar
mifek
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a mifek Ne dec 12, 2010 1:25 pm

jaz sem imel v mislih zvok motorja ja!

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Ne dec 12, 2010 6:39 pm

Opažam da se vseeno najde kak normalen človek na forumu, ki razume, da kljub temu da imam VW, pa čeprav sem prej imel 2 opla kar sploh nima veze, tudi če bi mel RR bi bil isti, pokritiziram kako stvar, ki se mi na avtu ne dopade, konec koncev sem ga sam kupil, s svojim denarjem, in ga lahko šinfam kolikor čem, tud zažgem ga lahk če mi zapaše :mrgreen: .

Res se nekateri počutite osebno napadeni če kdo reče kaj čez sveti VW, js pač povem direkt klar me moti, še pri vsakem avtu me je kaj, res je pa da po 1000 km nima kaj ropotat pa če bi trabanta kupil, tak da ne glede na to, da gre verjetno za kakšno malenkost je moteče, nekako nisem avta kupil zato, da bi z njim iskal dobrega serviserja in večidel kilometrov naredil na poti na servise, za kaj takega bi kupil peugeota :mrgreen: ( hecam se da me kdo ne napade spet ).

Vem da včasih pretiravam, ampak predvsem zato, da malo spodbudim VW fane k pisanju, ker me vaše zavzeto branjenje kupa pleha tako zabava da si še misliti ne morete.

Ko bom utegnil bom skoćil jih malo pozdraviti na VW servis, pa tudi njim bom omenil malo superiorno kvaliteto njihovih proizvodov, pa me zanimajo reakcije, se bomo pa kregali, ni panike, avto je v garanciji in ma da dela. :twisted: ....pa čeprav je mogoče utopično od VW pričakovati da bo dejansko delal :mrgreen: :mrgreen:
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov