lahko da sam kak šrauf manka, sm mel na dvigalu novga golf VI in je bil auspuh pršraufan na eni strani sam z enim šraufom namesto z dvema (šparajo)
In ne vem kako lahko ti po 1000km žališ VW. Ko boš avto imel 2 leti in ga boš imel 6× na leto na popravilu potem pa žali koliko češ.
Courage™ je napisal/-a:hahaha, si pa vrgo kost vsem antiVWjem, tale tema bo/je raj za vas
Courage™ je napisal/-a:hahaha, si pa vrgo kost vsem antiVWjem, tale tema bo/je raj za vas
RobberDuck je napisal/-a:Kaj ste smešni eni. Če pa človek danes ne more (oz. ne sme) pričakovati, da se bo vsaj 1000 km vozil brez, da se pojavi kakšen problem, potem pa tudi ne vem več, kam smo prišli. Kaj še bo. Samo nimaš kaj, vedno bo nekdo, ki ne bo imel sreče z določeno znamko..
peroRS je napisal/-a:
Jaz sem pa ravno nasprotnega mnenja. Ponavadi, če kaj odpove ali pa se pokvari, je to čisto na začetku, prvih nekaj 1000km. Zato je dobro, da se avto čimprej ulaufa in se ga potem čimveč uporablja (=beri tišči), da če misli kaj crknt da crkne dokler je garancija.
Pač včasih ima človek smolo. Meni se je npr. zgodilo, da sem kupil nov motor, ga pripeljal domov (na prikolici) in ni hotel vžgat, ker je bil štarter v okvari. V garanciji so ga menjali in potem je vse delalo 4 leta brez težav do prodaje.
Potem sem imel problem na Citroenu...zamenjalo se je jermene (redno) in vse skupaj je začelo nenormalno rožljat. Reklamiral sem dele, dobil vse novo in zdaj dela normalno.
Bratu je na novi Škodi Fabii (leta 2006) cvilila servo pumpa od volana (sicer je delalo vse normalno, a je bilo zelo nadležno med vožnjo). Zamenjala se je pod garancijo in potem je bil mir.
Pa lahko bi še našteval za razne znamke.
Kar hočem povedat je, da ni treba obupat ob prvi nepravilnosti, saj noben avto ni imun na napake, še manj pa uber VW z vesoljskim TSI-jem![]()
mifek je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:
Jaz sem pa ravno nasprotnega mnenja. Ponavadi, če kaj odpove ali pa se pokvari, je to čisto na začetku, prvih nekaj 1000km. Zato je dobro, da se avto čimprej ulaufa in se ga potem čimveč uporablja (=beri tišči), da če misli kaj crknt da crkne dokler je garancija.
Pač včasih ima človek smolo. Meni se je npr. zgodilo, da sem kupil nov motor, ga pripeljal domov (na prikolici) in ni hotel vžgat, ker je bil štarter v okvari. V garanciji so ga menjali in potem je vse delalo 4 leta brez težav do prodaje.
Potem sem imel problem na Citroenu...zamenjalo se je jermene (redno) in vse skupaj je začelo nenormalno rožljat. Reklamiral sem dele, dobil vse novo in zdaj dela normalno.
Bratu je na novi Škodi Fabii (leta 2006) cvilila servo pumpa od volana (sicer je delalo vse normalno, a je bilo zelo nadležno med vožnjo). Zamenjala se je pod garancijo in potem je bil mir.
Pa lahko bi še našteval za razne znamke.
Kar hočem povedat je, da ni treba obupat ob prvi nepravilnosti, saj noben avto ni imun na napake, še manj pa uber VW z vesoljskim TSI-jem![]()
e to je to...jaz se nebom sekiral dokler bo avto v garanciji in bodo majhne napakice saj zato pa je garancija! Zvok motorja pa tak pač je tu ne moreš narediti nič, majhna kubikaža naredi svoje! Tudi 1.4 tsi nima nič kaj boljšega zvoka!
LP
pskoda je napisal/-a:
Enkrat pošlušaj fiata 500 1.4 kakšen zvok ima. Fora ni v kubikaži ampak kako je narjen avspuh in tudi iz 1.2 se da dobit mariskaj.
peroRS je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:
Enkrat pošlušaj fiata 500 1.4 kakšen zvok ima. Fora ni v kubikaži ampak kako je narjen avspuh in tudi iz 1.2 se da dobit mariskaj.
Pomoje on misli prav zvok motorja:
http://www.youtube.com/watch?v=HHURtm_el70
Vsi TSI-ji (tudi 2.0) imajo traktorski prizvok![]()
Iz izpuha pa meni osebno ni slab zvok:
http://www.youtube.com/watch?v=xo1ph8j0AJM
http://www.youtube.com/watch?v=40ZFtX3c ... re=related
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov