Ne more kar tako tresti, vlaga gor al pa dol. Kako si boš pred blokom naredil nadstereš, da ti bo avto zjutraj vžgal?!

Novi avti danes so očitno narejeni zelo šlampasto.

Jaka156 je napisal/-a:Pa tolaži ga: Du bist kleine Golf.
sandi33 je napisal/-a:Porabo pa ima okrog 6 l (+ - pol litra), pri čemer je cca. 30% AC, 40 % magistralke in 30 % mesta.
Polo78 je napisal/-a:sandi33 je napisal/-a:Porabo pa ima okrog 6 l (+ - pol litra), pri čemer je cca. 30% AC, 40 % magistralke in 30 % mesta.
Tako porabo sem imel jaz na Polu (1.4 75km) pred 10 leti, s tem da nisem imel toliko relacij ampak več mestne vožnje. Je pa res, da motor po zmogljivosti ni ravno primerljiv s TSI-jem.
myster je napisal/-a:če si imel polota 1.4 pred 10 leti, je potem verjetno imel 60 hp.![]()
~toMmy~ je napisal/-a:Ni bil primerljiv po zmogljivostih, velikosti, širini gum, številu in zahtevnosti električnih porabnikov, lagodni potovalni hitrosti... malenkosti!
Polo78 je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:Ni bil primerljiv po zmogljivostih, velikosti, širini gum, številu in zahtevnosti električnih porabnikov, lagodni potovalni hitrosti... malenkosti!
Ha, so bili gor kar konkretni "valarji" in notri konkretna "feršterkerija".Mogoče mi je pa zaradi slednjega crkoval.
![]()
MyWay! je napisal/-a:Daj prodaj že polota, da ne bomo non stop prebirali tvoje jokanje.
Matey_ je napisal/-a:MyWay! je napisal/-a:Daj prodaj že polota, da ne bomo non stop prebirali tvoje jokanje.
Podpis
LP
Matej
~toMmy~ je napisal/-a:Matey_ je napisal/-a:MyWay! je napisal/-a:Daj prodaj že polota, da ne bomo non stop prebirali tvoje jokanje.
Podpis
LP
Matej
Joj, joj, redni uporabniki, pa še ne veste, da že dolgo nima Polota. Počakte, da mu na ProCeedu volan odpove, da bo še naslednjih par let imel kaj jamrat!![]()
Pa brez zamere, just joking!
~toMmy~ je napisal/-a:Matey_ je napisal/-a:MyWay! je napisal/-a:Daj prodaj že polota, da ne bomo non stop prebirali tvoje jokanje.
Podpis
LP
Matej
Joj, joj, redni uporabniki, pa še ne veste, da že dolgo nima Polota. Počakte, da mu na ProCeedu volan odpove, da bo še naslednjih par let imel kaj jamrat!![]()
Pa brez zamere, just joking!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov