Black_Racer je napisal/-a:Še moj podpis wv oz. nasplošno Nemec ni več kar je bil od golfa 2 naprej tk da japonec je še zmeraj prva kvaliteta v motorju![]()
~toMmy~ je napisal/-a:Black_Racer je napisal/-a:Še moj podpis wv oz. nasplošno Nemec ni več kar je bil od golfa 2 naprej tk da japonec je še zmeraj prva kvaliteta v motorju![]()
Čisto razumem, da če je nekdo imel težave, ga mine volja do določene znamke, ampak to da so japonci "prva kvaliteta v motorju" je pa naravnost smešna izjava, ker so japonski dizli daleč od vrhunske zanesljivosti. Če bi jih bilo na cesti toliko kot 1.9 TDI-jev, bi šele bilo "zanimivo" prebirat, koliko tisočakov je kdo zmetal v ta japonska čuda od motorjev.
šlosar je napisal/-a:Pozdravljeni. Ker imam tudi sam 1.9 TDI in precejšne težave z njim se mi je zdelo smiselno sem napisat težavo ker sem na vrhu zagledal "znorel bom".
Imam 1.9 115km passata starega precej, (letnik 2000) avto ima realnih 260.000 motor pa slabih 200.000 ker je bil zamenjan, pri prejšnjem sta mi počila dva bata (razlog- neznan). Imam pa sledečo težavo: pri vožnji v hrib v prvi ali drugi prestavi se sliši kot bi se avto zaganjal čeprav se tega ne občuti... Pri pospeševanju pa mi poskakuje menjalna ročica, če pa pohodim plin do konca pa "zapleše cel avto" in občutek je kot da bo ravnokar padel narazen (ročica se giblje tudi 5 cm ali več)
Kljub številnim težavam z vozilom do sedaj bi mu rad ostal zvest še nekaj let( sem malo preveč že vložil v njega da bi ga odslovil)
Zanima pa me če so omenjeni simptomi povezani z vztrajnikom ali s čim drugim..
lp
stig je napisal/-a:šlosar je napisal/-a:Pozdravljeni. Ker imam tudi sam 1.9 TDI in precejšne težave z njim se mi je zdelo smiselno sem napisat težavo ker sem na vrhu zagledal "znorel bom".
Imam 1.9 115km passata starega precej, (letnik 2000) avto ima realnih 260.000 motor pa slabih 200.000 ker je bil zamenjan, pri prejšnjem sta mi počila dva bata (razlog- neznan). Imam pa sledečo težavo: pri vožnji v hrib v prvi ali drugi prestavi se sliši kot bi se avto zaganjal čeprav se tega ne občuti... Pri pospeševanju pa mi poskakuje menjalna ročica, če pa pohodim plin do konca pa "zapleše cel avto" in občutek je kot da bo ravnokar padel narazen (ročica se giblje tudi 5 cm ali več)
Kljub številnim težavam z vozilom do sedaj bi mu rad ostal zvest še nekaj let( sem malo preveč že vložil v njega da bi ga odslovil)
lp
to k ti menjalno ročko premika bi znalo bit fuč nosilec motorja ali menjalnika
vuli je napisal/-a:od nekdaj je veljalo, da japonci ne znajo delat dizlov(nissan), so pa zato nardil verjetno najboljš bencinske motorje(recimo SR20DE)
Black_Racer je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:Black_Racer je napisal/-a:Še moj podpis wv oz. nasplošno Nemec ni več kar je bil od golfa 2 naprej tk da japonec je še zmeraj prva kvaliteta v motorju![]()
Čisto razumem, da če je nekdo imel težave, ga mine volja do določene znamke, ampak to da so japonci "prva kvaliteta v motorju" je pa naravnost smešna izjava, ker so japonski dizli daleč od vrhunske zanesljivosti. Če bi jih bilo na cesti toliko kot 1.9 TDI-jev, bi šele bilo "zanimivo" prebirat, koliko tisočakov je kdo zmetal v ta japonska čuda od motorjev.
Japonec je bencinar makina kaki dizel,dizli so za posebneže
šlosar je napisal/-a:Pozdravljeni. Ker imam tudi sam 1.9 TDI in precejšne težave z njim se mi je zdelo smiselno sem napisat težavo ker sem na vrhu zagledal "znorel bom".
lp
šlosar je napisal/-a:Pozabil sem še dodat, da je vozilo KOT NOVO![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov