Ko delno debata teče tudi o BMW Slo forumu, si ne morem kaj, da z vami ne bi delil nekaj biserov omenjenega foruma:
(
http://forum.bmwslo.com/showthread.php?t=96541):
BTW, kaj pa seks v avtu? Jaz ko sem imel megana sem notri počel vse, enkrat smo se ga šli celo napit noter, ker je bil zunaj mraz (vozili se nismo, itak je pa kmalu riknil akumulator). V BMWju pa nočem seksat, ker mi ga je škoda, ko si na kolenih je precej točkovne obremenitve na sedeže in blago/usnje se počasi raztegne, pena potlači, hitro se kaj poškoduje strop... Pa že v meganu mi je šlo na živce ker so bile potem stalno zapacane šipe.
Jaz zmeraj parkiram tako, da so BMW emblemi na vseh štirih platiščih v pravilni legi.

Pa na živce mi gre, če se kdo usede na rob sedeža, ali pa drugače točkovno obremeni sedež. Raje vidim da mi prinese noter pol kamnoloma, kot pa da mi sedi na robu in otresa čevlje.
Tudi jaz sem malo avtističen, in sicer:
-klima more biti vedno na parno število, če je dvoconska pa na obeh straneh nujno enaka številka
-radio, če ima številčno glastnos pa nastavljam na 5..torej 0, 5, 10, 15,...
Ponavadi parkiram čez 2 parkirna prostora, da ja ne bo kake nepotrebne škode na vozilu.
Takšnih cvetk je vsaj še milijavžnt, tako, da bi težko prilepil vse

. Nevem, meni popestrijo dan, pa vam

?