čare je napisal/-a:Se pravi če ti je ležaj padel ven iz zvona je bil snet in so na sklopko pritiskale le vilice kolikor so pač lahko.Če ti je vilca požrlo malo oz. nič je OK,če pa jih je konkretno požrlo (sam bi najbrž prej košaro) ti pa ne bo ležaja dovolj naprej rinlo.
čare je napisal/-a:Sem mel pri tipotu parkrat menjalnik dol pa vem kako čisto nehote zagrabiš za vzvod ko ga natikaš.Dober si ti da to delaš na tleh.
čare je napisal/-a:Ah če je kanal pol pa ni panike.edin most malo moti.
čare je napisal/-a:Olje si dal katero?
Fan je napisal/-a:Pozdravljeni
Čestitke.
Olje je že pravo, koliko mrtvega hoda ima stopalka sklopke?
Lep pozdrav
čare je napisal/-a:No poglej.Mel sem tipota 11 let in sem se enkrat odloču da dam not 75W 80 olje not pa da vidim.Kupil sem original TUTELO vse skup pa se je dogajalo pri temeraturah kot so sedaj in menjalnik je bil trd in znal je zaškrtat dokler se ni segrel.to olje sem mel not točno en cel dan in ga potem zamenjal za 75W 90 in je bil menjalnik čisto drug.Ja prdpisan je 75 W 80 jaz sem imel kompletnih 11 let 75 W 90 not in to vedno najcenejšega ki je takrat bil od Q8 zdaj pa je to pri mojih dilerjih od SWAG-a
čare je napisal/-a:Moraš sklopko med vožnjo stisnit do konca da ga prešaltaš al gre že pri 2/3 stisnjeni v brzino?
čare je napisal/-a:Pa dobro kaj si to čaral s tem avtom??
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov