Napisal/-a xsara Če mar 15, 2007 11:01 am
zdravo
Lej ne vem kakšen si ti voznik, ker te ne poznam, vendar praviš, da lahko dokažeš da voziš normalno kot večina, pa pustimo to. Kar se tiče članka oziroma intervjuja na TV, ti moram res čestitati in reči vsaka ti čast, da se upaš tako nastopit pred javnostjo, po eni strani pa te razumem, da si se odločil za tako potezo, ker tudi jaz iz svojih lastnih izkušenj ti lahko potrdim, kaj pomeni, ko te začnejo na uradnem pooblaščenem servisu obtoževat, da si zmišljuješ in da napake niso stvarne in realne ampak morajo biti plod domišljije, sicer da ne bom komu delal škode, niso vsi servisi pokvarjeni in imam prav tako dobre izkušnje z dvema citroen servisoma, kjer so kolikor toliko poštimali mojga citroena, ampak daleč bolj pa izstopa razočaranje, ki ga doživiš na podobnem servisu kakršen je v tvojem primeru, pri meni gre za pooblaščeni servis citroen v Ljubljani, to kar sem jest tam doživel, ne vem kako bi opisal - banda lopovska neprofesionalna in nesposobna, amaterji, da jih ni večjih no, potem pa še citroen Slovenija hahaha kako sem se jest nasmejal njihovim lažem, ma ej lažejo ti v obraz in ti prodajajo pravljice no, pa kaj se delajo norca iz poštenga folka no, niso normalni. Ej upam in ti privoščim, da ti uspe stožit in to čim več od njih, da si bodo zapomnili s kom se igrajo in ne da se obnašajo tako, da ti prodajo nov avto in potem v primeru težav pa nisi več njihov problem. Ne vem jest ko sem hodil na pooblaščen servis citroen v Ljubljani sem imel občutek, ko da sem tja prišel nepovabljen, kot da sem tja prišel jih prosit, da naj se me usmilijo in mi popravijo vozilo ne vem no podn od podna, aja evo še spisek napak na moji Xsari (Vzvod pomožne zavore blokiral, menjan motorček zadnje električne šipe, menjana stekla vzvratnih ogledal levo - desno ker so se originalna začela po površini luščiti in se v njiih ni dalo več spremljati prometa zadaj - enostavno se ni več videlo nazaj, menjana vodila sopotnikovega sedeža (menjal sem jih sam, ker po mnenju servisa ni bilo panike glede sedež in so rekli da samo malo poka in da je potrebno malo priviti vijake in malo namazati - v resnici ko sem sam pogledal kakšno je stanje vodil sem opazil da so polomljena in sem jih naročil in sam zamenjal saj od servisa itak ni bilo nič, na sovoznikovem sedežu se vozi samo moje dekle ki ima 57 kil hehe, sedaj ko je konec garancije je nekaj začelo pokati tudi pod mojim sedežem, gremo naprej, prikazovalnik goriva je kazal popolnoma napačno količino gorivo od dejanskega stanja, da ne omenjam svetlobne šove v armaturi med vožnjo so se prižgale vse možne lučke od napake na elektroniki, do akumolatorja, ma ni da ni, napaka na obeh prednjih airbagih, računalnik je celo javljal da je sovoznikov airbag izklopljen, čeprav seveda ni bil in še bi lahko našteval...........vse kar so na servisu naredili je bilo to da so menjali stekla ogledal, ter motorček zadnjega desnega elektro stekla, vse ostale napake sem si jaz po njihovem samo domišlljal......aja še ena stvar ko sem avto kupil in sem se vsedel prvič v nov avto še pred salonom je odpadlo notranje vzvratno ogledalo, seveda se ga nisem niti dotaknil, odpadlo je kar samo od sebe in takoj garancija, ko sm bil lastnik vozil le kaki dve minuti hehe,
aja na koncu pa še to, zgleda tist folk na citroen forumu, ki pravi da si pač zmišljuješ, še ni imel problemov z njihovim citroenom oziroma servisom, ali pa so tudi sami najbrž zaposleni v takem lopovskem servisu in še nekaj da ne bo dvomov, jest enostavno imam zelo rad svojga citroenčka, ki je imel kar dosti težav, ampak enostavno se težave niso odpravile zaradi nekaterih nesposobnih in amaterskih pooblaščenih servisov.
Pa še to za vse kar sem napisal imam tudi dokaze in če misli kdo pametovat da sem še eden ki tukaj neki pljuva čez znamko ni res jest spoštujem citroena kot znamko, sam kaj ko za tako znamko stoji mreža veliko gnilih servisov, ne pravim vseh, ampak veliko
se opravičujem, ker sem bil dolg, ampak take kalvarije se res ne da opisati v dveh stavkih.
lp........Miha.......
citroen for life, aja and fiat too, aja pa še mitsubishi.......