emilo je napisal/-a:Dobro da sem opazil debato okoli kick down stikala. Po 11.000km namreč nisem opazil da je na mojem Ceedu vgrajeno to stikaloDanes sem tako prvič pohdil plin do konca!
Templar je napisal/-a:Glede motorjev, avto ima 7! letno garancijo na motor in menjalnik... če je avto redno in prav servisiran in da pride do napake bodo brez pardona mejali cel motor v garanciji, vem za primer ko so zaradi napake na cevi visokotlačnega voda menjali celoten motor, na stroške proizvalaca vključno z nadomestnim vozilom.
Če takšna skrb za kupce ni razlog za nakup vozila po tem ne vem kaj je....
Na splošno glede 1.6CRDi motorjev pa sem do sedaj slišal in bral vse samo najboljše
cliopower je napisal/-a:Zato ker nerabi več disla ma službo oddaljeno 3km od doma mislim da namerava kupiti bencinarja pro_ceeda. Saj mislim da je tako.Pač jst sm tud svojega 5vratnega ceeda prodal pa kupil pro_ceeda.
PRO-CEED je zakon. Moja prva KIA je bila PRO. In žal mi je da sem po karambolu menjal na 5 vratno.
Aja, tu nekje sem prebral o problemih z volanom. Jaz sem zletel z ceste pozimi, zasnežena cesta... Ampak.... Vse do trenutka ko sem prebral o nedelujočem volanu te nesreče nisem razumel. Kajti na snegu nisem amater. Mogoče je bil tudi pri meni vzrok nedelujoč volan.![]()
![]()
![]()
Veronika.borghesi je napisal/-a:PRO-CEED je zakon. Moja prva KIA je bila PRO. In žal mi je da sem po karambolu menjal na 5 vratno.
Aja, tu nekje sem prebral o problemih z volanom. Jaz sem zletel z ceste pozimi, zasnežena cesta... Ampak.... Vse do trenutka ko sem prebral o nedelujočem volanu te nesreče nisem razumel. Kajti na snegu nisem amater. Mogoče je bil tudi pri meni vzrok nedelujoč volan.![]()
![]()
![]()
kako pa lahko pride do tega, da ti volan neha delovati? In da tega ne opaziš? Verjetno je bila težav bolj v oprijemu in preveliki hitrosti kot pa v samem
avtu.
Marek_ je napisal/-a:Tudi jaz, kar se tiče uveljavljanja garancije ni bilo nikoli najmanjšega problema, zamenjali so mi tudi zadeve, ki niso več pod garancijo in zadeve za katere bi se lahko štelo kot navadna obraba oz. moja nepravilna uporaba.
Ko bi vsaj tako enostavno bilo pri vseh ostalih...
El toro je napisal/-a:yashica:, . Verjela ali ne, vendar volan je bil neposlušen in prav ničesar nisem mogel narediti da bi se rešil.
~toMmy~ je napisal/-a:Česa tebi niso menjali?
Gosic je napisal/-a:Marek_ je napisal/-a:Tudi jaz, kar se tiče uveljavljanja garancije ni bilo nikoli najmanjšega problema, zamenjali so mi tudi zadeve, ki niso več pod garancijo in zadeve za katere bi se lahko štelo kot navadna obraba oz. moja nepravilna uporaba.
Ko bi vsaj tako enostavno bilo pri vseh ostalih...
Evo jaz tudi ne. Menjali so mi tako turbino, kot izpušni kolektor, kot volansko letev... Vse pod garancijo, vse brez enega samega jamranja. Doma sem po nesreči preblizu z visokotlačnim pošprical in mi je posnelo 'krom' z meglenke. Tudi to so menjali pod garancijo. Ene same pripombe nimam čez servis Kia Potočnik. In med menjavo turbine sem imel brezplačen nadomestni avto.
Da ne govorim o mehankarju pri Potočniku. Drugega kot legenda ne morem reči.
emilo je napisal/-a:Eno vprašanje... V novega 5-vratnega Ceeda mi v prostor za rezervno kolo ne gre originalno 16 colsko platišče (je preširoko)To je najbrž kakšna neumnost od Kije ali imajo to še kateri drugi novi avtomobili?
emilo je napisal/-a:Eno vprašanje... V novega 5-vratnega Ceeda mi v prostor za rezervno kolo ne gre originalno 16 colsko platišče (je preširoko)To je najbrž kakšna neumnost od Kije ali imajo to še kateri drugi novi avtomobili?
.com je napisal/-a:saj veš, da se po forumih pljuva samo če vag grupo; če sem bolj natančen: čez vw
ostale napake in probleme pa se debatirajo prek ZSjev in na meetih, da jih drugi ne slišimo...
me pa veseli, da ni skoraj nič težav!
glede bremzanja... najbrž je na diskih malo rje, pa tisto bremza...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov