matjazk je napisal/-a:Zakaj si sploh prevzel avto na servisu, če ti teh vidnih stvari niso odpravili?
-Amortizerje bi ti morali zamenjati v garanciji, ker se je snela plastična zaščita in so ti zato začeli rjaveti. Se ti pa čudim, da nisi nič slišal, ko si zapeljal čez kakšno grbino ker ti to kar pošteno zaropota.
-Popraviti bi ti morali navijanje varnostnih pasov.
-Popraviti bi ti morali gume okoli šipe.
-Rjavenje injektorjev
-diski ki tresejo (testna vožnja)
A si mogoče poskusil z neoriginalnim klučem(narejenim pri lokalnem ključavničarju) vžgati avto? Tako boš odstranil vse dvome glede čipa v original ključu.
Tako kot ti jaz težko verjamem glede klime ti tudi serviserji zato pa se jim ponavadi demonstrira napako (se zapelješ na testno vožnjo pa naj ti oni pokažejo kako delat s klimo...).
Ugašanje avta med vožnjo, napake abs in esp pa bi morale biti zabeležene v računalniku kar pokaže na testerju.
Stvar ne trese na razbija, to od amortizerjev in g. Stolfa pravi da je to normalno !! KARAKTERISTIKA
Diske sem tudi tezil non stop a ni hotel niti slisati o menjavi
Za varnostne pase je opazil sele sodni izvedenec, jaz nisem niti vedel da ni prav tako, sem pac mislil da so pocasnejsi
enako velja tudi za injektorje
Kar se kljuca tice sem bil na drugem servisu in so zagotovili da je cip (imobilizator) na vezju. Sam kljuc brez vezja ne zazene vozila, sem probal na drugem C4 in ga ni zagnalo, napise napaka v zasciti in ga ne zazene ! Meni pa napako napise a ga zazene!
Klima je pa stvar posameznika, vendar ker cidim da se prevec komentira to pustimo pri miru. Sam vem da ne deluje prav a ni vazno, to je se najmanjsi problem.
Napake o ugasanju vozila na testerju ne napise ker mi popolnoma izklopi elektriko !! Se resetira vse. Imam pa posneto ker sem enkrat slucajno snemal med voznjo in se je ugasnil.