ModraW je napisal/-a:Ja prodaja in izguba denarja mislim da je edina rešitev.
Ne razumem te najbolj, če za isto stvar večkrat voziš ne vem kaj je tu treba dokazovat in katere pravice potem ne izkoristiš... Vesoljske? Da meteor ni padel na avto. Lp
ban je napisal/-a:Dej prodej že 1x ta j***a od avta pa da mamo potem mi vsi mir pred tabo!
pskoda je napisal/-a:Jaz sem tudi imel problem pri oplu, ko mi je počila cev za klimo. Če bi tukaj jambral bi bila še vedno počena
ModraW je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Jaz sem tudi imel problem pri oplu, ko mi je počila cev za klimo. Če bi tukaj jambral bi bila še vedno počena
Češ kot da jaz še nisem šel na servis. Verjetno nisi 3x hodil za isto stvar. Nisem ene stvari napisal ki ne bi bila neresnična tako da tisto opazko o nakladaču si lahko sebi pripišeš.
Itak je pa brezveze, ko človek vpraša za kakšno pomoč redki pomagajo, če pa napišeš grajo pa tut ni vredu. Zanimiv pa da motim samo tiste ki vozijo vag.
ModraW je napisal/-a:Ne jamram, samo repliciral sem tvoj začetni post.
Napaka da kazalec obstoji je nova in sem vprašal na forumu, glede da forum preberem 2x/dan. Se opravičujem da sem sploh vprašal.
Sem se že davno naročil, vendar stvari je več in vozil več. Na popravilo je pa treba več tednov čakat, verjetno zaradi vpoklicev tdi.
Vse skupaj je bilo voženo za manjše in večje stvari cca. 9x v dobrem letu dni. Razen motorja je še na enem za odpravit podvozje, luči, sklopka, črički, motor?,... Iz lera v 1. mi gre ročica menjalnika zelo trdo.
Nekdo je peljal 8x preden so mu odobrili menjavo motorja. Mogoče je res najboljše prodaja, izguba denarja in konec zgodbe, dokler je še garancija.
Če sem koga užalil se opravičujem. Lp
WTF?!ModraW je napisal/-a:Sicer pa ne bom več poročal o napakah, nakateri so se na en moj oglas pri prejšnjem nicku na tem forumu odzivali in iskali neobstoječe stvari blizu mojega doma(tattoo) verjetno kot provokacijo, nekdo mi je zelo verjetno zaradi pogostega pisanja o napakah prišel na vrata doma, da ne omenjam da sem dobival na mail neke skrajno čudne ponudbe, celo s policijo menim da sem zaradi foruma imel opravka saj se je pojavila iz neba moja mobitel številka v nekem pitaj boga čigavem primeru in so me zasliševali butalsko kot nekega največja krimalca v nekem xy primeru kjer sem za naštete ljudi slišal prvič v življenje,
Ta tvoj stavek smo prebrali že najmanj 10-krat, pa se ga nikoli ne držiš...toliko o tej tvoji kredibilnosti!ModraW je napisal/-a:Forum lepo prosim za odjavo in lep pozdrav in hvala vsem.
DePalmo je napisal/-a:Sicer se nisem mislil oglašat, ampak preko tega pa ne morem. @5cenic: ti govoriš o štiri leta starem avtu, @ModraW govori o novem (če pravilno sledim, se mi neda več zaradi neprestanega jambranja). Je le razlika koliko boš siten in če bi odkartal 20.000 evrov za novi avto, bi tudi jaz težil za vsak čriček, če bi pa kupil nov avto za 5.000€ potem pa nebi. Če se pa kupi rabljen avto (nima veze tudi če je samo eno leto star), se pričakuje da bo kaj narobe. Ne pa pri novem!
DePalmo je napisal/-a:Sicer se nisem mislil oglašat, ampak preko tega pa ne morem. @5cenic: ti govoriš o štiri leta starem avtu, @ModraW govori o novem (če pravilno sledim, se mi neda več zaradi neprestanega jambranja). Je le razlika koliko boš siten in če bi odkartal 20.000 evrov za novi avto, bi tudi jaz težil za vsak čriček, če bi pa kupil nov avto za 5.000€ potem pa nebi. Če se pa kupi rabljen avto (nima veze tudi če je samo eno leto star), se pričakuje da bo kaj narobe. Ne pa pri novem!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov