SIcer pa to nima nobene veze z nesposobnostjo pooblaščenih sitroen servisov in njihovega zastopnika.

AndrejD je napisal/-a:evo citiram it enega drugega foruma:
Samo za informacijo. Danes sem čisto slučajno dobil podatke o problemu z tem C4 in fantom. Lahko povem samo to, da je fant daleč od tega, da bi bil čisto nedolžen in ni vse tako čisto, kot govori fant. Fant recimo ni povedal tega, da je imel v avtu neko hudo faršterkarijo (ojačevalce) narejeno zelo amatersko in tisti črn dim, za katera fant trdi, da je iz avta je 99.9% kratek stik na vodnikih. Baje nikjer ni vidno da bi bilo karkoli pri motorju. Ni povedal tudi tega, da avto ni bil ruknjen samo spredaj, ampak je dobil tudi zelo velik šus v desni sprednji del bolj natančno desno kolo in polosovino. Nič od tega ni bilo servisirano pri uradnem servisu. Je pa res, da je napaka pri zadnjih varnostnih pasovih, ki jih ne potegne notri, potem pa tudi na plastičnih pokrovih na amorzirejih. Baje, da velja serviser Štolfa za zelo dobrega in poštenega serviserja in da vse stranke, ki serviserajo pri njem ne morejo verjeti kaj se vse skupaj dogaja.
Skratka ni vse tako kot govori fant, kar smo nekateri že takoj posumili. Pa na zagovarjam ne serviserja, še manj "limonine", ki vsi vemo, da znajo biti šlampasti, vsi so krivi po malem.
Kot sem izvedel je baje z C4 zelo malo problemov, je pa res napaka očitno serijska na plastičnih pokrovih na amorzirejih, ki padajo dol iz natiča al kako bi rekel temu.
afric je napisal/-a:AndrejD poves se s katerega foruma je to citirano ???
phoebus je napisal/-a:Ne pravim da ni kode na samem PCB-ju, ampak kar si pokazal je tuljavica na feritnem jedru in ne čip.
orel je napisal/-a:Imel citroena c3, imel težave, avtomatsko klimo nisem mogel doumit, avto se je prekljaplal v varen način vožnje, enkrat celo obstal na AC, imel poštenega in prizadevnega serviserja (avto Detr v Mengšu) ampak žal, tudi če je še ne vem kako dober in pošten serviser, če je avto zanič se lahko serviser na trepalnice postavi pa ne bo avto nič boljši. Jaz ne zaupam več citroenu kot znamki. Serviserji pa so seveda lahko zelo različni. Sedaj sem ravno v nakupu nove Toyote, ki postaja že kar družinska znamka - oče, žena, svak ...
Drugače pa AFRIC! Komu hočeš sploh kaj dokazat? Dokazuj tistim, ki so za to kompetentni. Tukaj ne ne bo noben božal in te pomiloval. Za to ni internet ampak punca. Si tako kot en don kihot k se tepe z mlini na veter. Dobi si odvetnika in z njim pred sodiščem rešuj težave. Pa odrasti že.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov