orel je napisal/-a:
Drugače pa AFRIC! Komu hočeš sploh kaj dokazat? Dokazuj tistim, ki so za to kompetentni. Tukaj ne ne bo noben božal in te pomiloval. Za to ni internet ampak punca. Si tako kot en don kihot k se tepe z mlini na veter. Dobi si odvetnika in z njim pred sodiščem rešuj težave. Pa odrasti že.
afric je napisal/-a:Pozdravljeni vsi,
Kot obljubljeno evo mene z malo zamude. Pac nimam casa na pretek. Kot sem na kratko opisal ze v postu Citroen Slovenija, sem zadevo pozitivno resil. Podrobnosti pac ne bom opisoval (grrrrrrr), lahko pa vam zagotovim, da kar se je z mojim vozilo dogajalo ni edistvena situacija oz. edinstven primer. Stvar je samo v tem koliko je kupec (voznik) obcutljiv na dolocene detajle !
Naj omenim samo na kratko :
* zadeva z kljucev je enaka na vseh 1.6 hdi C4 (testirano na 10 primerih)
* amortizerji enako
* barva slaba na vseh novejsih vozilih (vodna)
* neznano tresenje prisotno na vecini C4 in ne poznajo tocnega razloga
* kuhanje vozila - zgodilo se je ze pri precej C4, le da tega niso obesali na zvon
* tezave z tempomatom in ugasanjem vozila (nebom komentiral - spomnite se samo na clanek gospoda z C3 - Kaj on je tudi autoradio menjaval ??? Dajmo no ??!!??) )
* ipd ipd
Sedaj vozim povprecen ljudski avto (golf) letnik 2003, z njim sem napravil 4.000 km, menjal radio in vgradil ojacevalce (ki jih v C4 nisem imel !!), vgradil xenonke, in vse dela b.p. Ce pa to ni poseg v elektroniko vozila pa nevem, ce bi to naredil na C4 bi se avto verjetno res spremenil v robota in zacel poplesaavati)
Vsekakor, ce na vozilu kaj ne dela, verjemite mi da niste sami nic krivi ! Vztrajajte na svojem, pa tudi mna medije pojdite. Tam se pa itak vse resi - LOGIKA NE
Ciao Ciao
PS: Dolocenih postov (uporabnik ALto) pa nebi komentiral ...... Prvic glavnega kabla ni noben cvikal ampak je bil enostavno prevrtan in nanj pritrjen drugi kabel za avtoradio z VAROVALKO ! Drugic! ! Kako moras vozit da skuris vse 4 diske ???? Ne bluzi in ne verjemi vsega kar Stolfa pravi !!! Prasaj ga malo zakaj sta sla 2 delavca stran od njega ! Pa brez zamere
road dewil je napisal/-a:prevod prosim![]()
![]()
![]()
tut pri novem lahk naletišviola je napisal/-a:verjetn je res kako naletiš na starem avtu. jaz mam fiate ampak nimam glih nekih velikih težav. res je pa da sem bravota kupu novega . pri 140000km je še avto kot urca. če pa kupiš rabljenga ima pitaj boga kolk kilometrov. pol se pa ljudje čudijo.
mislim da je vse isti šmorn.
Po forumu brska: MercedesV in 10 gostov