Pozdravljeni vsi,
Kot obljubljeno evo mene z malo zamude. Pac nimam casa na pretek. Zadevo sem pozitivno resil. Podrobnosti ne bom opisoval (grrrrrrr), lahko pa vam zagotovim, da kar se je z mojim vozilo dogajalo ni edistvena situacija oz. edinstven primer. Stvar je samo v tem koliko je kupec (voznik) obcutljiv na dolocene detajle !
Naj omenim samo na kratko :
* zadeva z kljucev je enaka na vseh 1.6 hdi C4 (testirano na 10 primerih)
* amortizerji enako
* barva slaba na vseh novejsih vozilih (vodna)
* neznano tresenje prisotno na vecini C4 in ne poznajo tocnega razloga
* kuhanje vozila - zgodilo se je ze pri precej C4, le da tega niso obesali na zvon
* tezave z tempomatom in ugasanjem vozila (nebom komentiral - spomnite se samo na clanek gospoda z C3 - Kaj on je tudi autoradio menjaval ??? Dajmo no ??!!??

) )
* ipd ipd
Sedaj vozim povprecen ljudski avto (golf) letnik 2003, z njim sem napravil 4.000 km, menjal radio in vgradil ojacevalce (ki jih v C4 nisem imel !!), vgradil xenonke, in vse dela b.p. Ce pa to ni poseg v elektroniko vozila pa nevem, ce bi to naredil na C4 bi se avto verjetno res spremenil v robota in zacel poplesaavati

)
Ciao Ciao
PS: Dolocenih postov (uporabnik ALto) pa nebi komentiral ...... Prvic glavnega kabla ni noben cvikal ampak je bil enostavno prevrtan in nanj pritrjen drugi kabel za avtoradio z VAROVALKO ! Drugic! ! Kako moras vozit da skuris vse 4 diske ???? Ne bluzi in ne verjemi vsega kar Stolfa pravi !!! Prasaj ga malo zakaj sta sla 2 delavca stran od njega ! Pa brez zamere