thunderbolt je napisal/-a:DIZL, a imaš ti še kakšno drugo pogodbo z VW kot samo delničarsko? Pojdi na VW forum, kjer boš sigurno lažje shajal z njihovo realnostjo, če imaš s to, ki se piše tu gor probleme!
Ne vem, kaj je tukaj tako težko razumet (razen če seveda nočeš)? Če gre firma pri tako relativno novem motorju naredit tako očitno spremembo kot je menjava verige za jermen, potem ti mora posvetit kakšna rdeča lučka, da nekaj ni v redu. Moje ugibanje bi šlo v smislu, da je bilo na motorju potrebno še toliko dela, da se njihova ekonomska računica (kljub miljonskim dobičkom in nagradam vodilnim) enostavno ni izšla drugače, kot da bodo nekaj denarja skušali dobili nazaj s tem ko bodo presedlali na jermen. Karkoli že je, to vsekakor ni skrb za ekologijo in podobni izgovori, ki so dandanes moderni in jim potrošniki veselo(!) nasedamo. Ne da imam kaj proti ekologiji, ampak dajmo reči bobu bob in priznajmo, da gre v 90% primerih pri sklicevanju na ekologijo za navadno šparanje na potrošniku in pri tem je potrošnik še srečen, ker je pripomogel nekaj za dobrobit severnih medvedov.
In pa seveda, da gre pri tem za čisto zaroto proti ljubljenemu Das Autu, pa sploh ni potrebno izgubljati besed. Govori se namreč, da je v glavni nemški avtomobilistični medij, ki je tradicionalno naklonjen nemškim firmam, grška obveščevalna pretihotapila kopico njihovih ljudi, ki se sedaj s tem brezsmiselnim pisanjem o tsi-jih in hujskanju ljudi, Angie z rušenjem njenega gospodarstva maščujejo za vse hudo, kar jim je v zadnjih mesecih prizadejala.
p.s. Bojda je tudi yashica eden izmed njih (je zmanjkalo za karto do Berlina, pa so ga kar tu na Brniku ven vrgli)!
Ti maš očitno resne probleme sam s sabo..... Če boš prebral mal nazaj boš videl, da sem že takrat napisal da je to sramota za VW, da tega ne odpravijo, sramota ja tudi to, da ne znajo od 1.9 TDi-ja naprej narediti enega motorja da bi bil toliko vzdržljiv. Če te pa moti to, da sem pristaš znamke s katero nisem imel nikoli problemo oziroma nihče v celotni familiji je pa to tvoj problem ne moj.... Aja pa še to da se boš mal pomiril, trenutno sploh nimam VW-ja ampak Forda, ki pa je tudi super avto tako kot verjetno še marsikateri drug avto druge firme....