TrijoAdijo je napisal/-a:
Ti povej unem kolegu, ki dela na servisu, da če so njegove navedbe točne.......
veš o kom govorim, zato ga vprašaj sam....
TrijoAdijo je napisal/-a:
sašo5 je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:
veš o kom govorim, zato ga vprašaj sam....
Dokaz da je KIA vedno bližje VW, tudi težav ima toliko kot VW![]()
![]()
Veronika.borghesi je napisal/-a:Dokaz da je KIA vedno bližje VW, tudi težav ima toliko kot VW![]()
![]()
Moj pro_cee'd dela b.p. Kako je z vsem ostalim in s tem, da je Kia vedno bliže VW, pa težko rečem. Po ceni sodeč je med znamkama še vedno velika razlika.
.com je napisal/-a:mah čez pobarvaj z barvo, da ne bo rjavelo... druge ni
R 34 GT-R je napisal/-a:Je kdo že reševal od kamenčkov obtolčen prag pri proceed-u?
yashica je napisal/-a:R 34 GT-R je napisal/-a:Je kdo že reševal od kamenčkov obtolčen prag pri proceed-u?
Jaz vem za par primerov. Nekaterim je uspelo na podlagi garancije doseči brezplačno barvanje obtolčenega mesta na prehod in lepljenje folije. Konec koncev je tovarna kasneje začela na tistem predelu praga sama lepiti zaščitno folijo. Vprašaj malo po servisih, mogoče bo kdo imel posluh.
Prilepi kakšno sliko, da se vidi koliko je obtolčen. Če je dodobra stolčen na novo barvat in čez obvezno nalepit prozorno folijo. Najboljša za to je 360 mikronska od 3M-a... ni šanse, da jo kamen prebije
LeQuack je napisal/-a:To sem imel jaz na prejšnjem Polotu, da je bil volan malenkost v levo ko je avto šel naravnost, ampak optika in vse je bilo v redu. Rekli so sicer da lahko volan premaknejo za en zob ampak je bil tako malo levo da bi bil potem isto malo v desno. No jaz sem se navadil in me potem ni več motilo.
Zadovoljen pa sem, da so mi zatikajoč ključ (ki so ga odprl ni hotel ven skočiti) zrihtali na Kmag v eni minuti, tako da kar kul.![]()
Sem hotel še gume tam naročiti samo niso mel nič od tega kar sem hotel na zalogi, natančneje Goodyear Vector 4Season 205/55/R16, ki je celoletna guma ampak sem bil tako zadovoljen z njo lani da jo bom še enkrat nabavil.
LeQuack je napisal/-a:Jao ni bil postrani bil je zamaknjen za mogoče milimeter ali dva in s prostim očesom si težko opazil oziroma si moral pozorno pogledati.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov