peroRS je napisal/-a:Manjka možnost "nisem imel težav, ob rednem servisu so mi rekli, da imam tovarniško akcijo vgraditev podložke"

Odgvovarjam v imenu 2 znancev, ki jim jaz peljem avto na servise (Octavia 1.2TSI).
Tista Fabia na zgornjem posnetku je pa testni avto.
Manjka imel težave, znebil se avta preden bi ga zažgal in menjali so mi motor, nato dali podložko, nato menjali ketno, še vedno ni OK....
Vem, da me imate nekateri za totalnega sovražnika VW in VAG nasplošno, ampak to sploh ni res. Na jetra mi grejo posamezniki ala WMB in podobni, katere povzdigujejo znamko v nebesa, na jetra mi gre, ker pač ne moreš direkt povedat da je 1.2 TSI šrot od motorja, medtem, ko so italijanski avti kr avtomatsko šrot in crkujejo, prav tako DCI, ker je nekomu nekoč crknila alfa ( verjetn tam nekje leta 1979 ), opli rjavijo in tako naprej, samo VW je nedotakljiv, če pa kaj napišeš čez VW si pa k****n, hater in ne vem kaj še vse sem bil, ko sem opozarjal na napake mojega bivšega polota več kot leto nazaj, celo čuden sem bil, ker šinfam svoj lastni avto ( katerega drugega pa naj če ne svojega? ).
No skratka, sam 1.2 TSI, če dela in ko dela ni slab motor, je poskočen, prožen, ni pa tako varčen kot nekateri opevajo, pravzaprav žre toliko kot konkurenca, pa tudi zanesljivost mu ni ravno močnejša stran kot kaže.
Ja, vem da menjajo brezplačno vse, če jih seveda prepričaš da si dovolj dober za to, da si sploh lastiš VW, ampak če človek kupi NOV avto pričakuje da se bo z njim vozil ne pa po servisih skakal, vsaj jaz osebno nimam ne časa ne volje viseti na servisih. Zame je avto tankaj in vozi, pa ko je treba narediti redni servis se naredi, vmes najraje pozabim da mam avto.
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.