Gosic je napisal/-a:In še za v razmislek. Nobenega nabijanja in pametovanja na tem portalu in drugih ni s strani ljubiteljev BMW vozil, francoskih vozil, japonskih, ameriških, volvotov itd.. V takih temah vedno sodeluje tip ljudi, ki jim je skupna lastnost le ena grupa vozil. Mislim da ni treba ugibati. To ni mišljeno žaljivo, je samo za zanimivost. Mogoče pa je zanimivo to, ker se poraja vprašanje kaj imajo mogoče skupnega tisti, ki ne pametujejo in ne nakladajo tja v tri dni?
žal gosic spadam v ta portfelj. je pa res, da svoje znamke ne omenjam in ne priemrjam, ker ni razloga. v debato sem se spustil, ker je bilo objektivno veliko laži zapisanih. poleg tega ste šli tako daleč, da se je parafraziralo določene voznike kot hlačo-srajčnike, druge kot fizikalce. da ne govorim o tem, da se stalno navaja podatke, ki niso točni ali pa se navaja podatke katere težko ali nikakor ne moraš primerjat in imeti kot referenco. vse to pa nekdo, ki ima predelane možgane od reklam težko razume. kar mene sploh ne moti. no vse dokler mi teh laži ne pride interpretirati sosedov 5 letni otrok, kateremu primanjkuje igrač, ker je njegov oče kupil najbolj smiseln, najbolj racionalen, najlepši in.. jah škatlo imenovano avto. pustimo se presenetiti katere znamke.
ps: vsak avto se kvari, vsak ima pomankljivosti. če se s tem sprijazneš in deliš z ostalimi lahko samo izboljšaš odločitve nekoga. recimo pri nakupu.
ps 2: jst nobenemu ne porivam, da je moj avto idealen, ker vem da 96% ljudi nima istih poreb, želja kot jih imam sam