lancia hf je napisal/-a:Brez zamire, ker moj post ne leti na avto ali znamko............ Bolj me zanima racionalnost nakupa takega avtomobila ali priporočanje takega avtomobila drugim kupcem, ko pa za 15000€+ ne dobiš nič drugega kot rjo in težave z motorjem.
Pa pustimo tisti mali procent zadovoljnih kupcev Golfa 6 ali 7
Voice of reason. Verjetno je bil tudi nov vreden jurja, pa je nekdo vseeno plačal 15 jurjev. Jaz imam pa passata letnik 2000, ki je tudi samo tam rjast, kjer je obtolčen do pločevine, ponoči, ko ne bom mogel spati, pa si bom vzel čas, da bom pogruntal, kakšen vpliv ima to na golfa, ki je parkiran poleg. Morda je rja nalezljiva, pa bi ga moral malo odmakniti. V Wolfsburg pa bom poslal mejl, kaj da se gredo, saj da imam poleg golfa parkirano vozilo, ki mestoma rjavi, prav tako ima forumski kolega mestoma rjavega Renaulta. Uuuu, bodo gledali, pa ekipo z vseh vetrov zbrali, da bodo preprojektirali Golfa 8, da potem ne bom imel rjavega pasata, forumski kolega pa rjavega Renaulta.lancia hf je napisal/-a:Jaz imam Scenica 2001, ki je cinkana pločevina pa ni nikjer rjast razen tam kjer je obtolčen do pločevine........ ampak avto je vreden 1000€ in ne 15000+€
bucko_99 je napisal/-a:Sem skoraj prepričan da če avtor teme ne bi saniral te malenkosti bi ta vrata in tečaj zdržali še veliko let.
yashica je napisal/-a:@lancia hf: Avto je star 4 leta, ampak opravičila pa vw vseeno nima, ker gre za čisto tovarniško šlamparijo. Po eni strani se hvalijo z 20 mikronskim nanosom cinka, po drugi strani jim pa avtomobili rjavijo na nemogočih mestih.
lancia hf je napisal/-a:Jaz imam Scenica 2001, ki je cinkana pločevina pa ni nikjer rjast razen tam kjer je obtolčen do pločevine........ ampak avto je vreden 1000€ in ne 15000+€
Tukaj gor je ogromno uporabnikov, ki bi sigurno objavili tudi na teh avtomobilih take napake. Verjetno še prej kot lastniki VW. Tako da vsa čast @yashica, da objavlja to skropucalo, ki si ga nobena avtomobilska znamka ne privošči več.............
Če sem malo političen je Janša in VW isto ............ oboje imata svoje zveste "ovce" pa čeprav jih ............... OK to je to z moje strani in racionalnosti o nakupu take rje.
yashica je napisal/-a:V nasprotju s teboj sem pa jaz 100% da bi v naslednjih štirih letih imel konkretno rjavino ali celo prerjavenje. Problem ni v pantu, ker ta sploh ni rjast je pa po drugi strani rjavina do luknje in hvalabogu še ni rjavo navznoter kjer je dvojna pločevina. Da bi rjavelo še tam živ bog ne odstrani rje, razen menjava pločevine.
lancia hf je napisal/-a:Jaz imam Scenica 2001, ki je cinkana pločevina pa ni nikjer rjast razen tam kjer je obtolčen do pločevine........ ampak avto je vreden 1000€ in ne 15000+€
Tukaj gor je ogromno uporabnikov, ki bi sigurno objavili tudi na teh avtomobilih take napake. Verjetno še prej kot lastniki VW. Tako da vsa čast @yashica, da objavlja to skropucalo, ki si ga nobena avtomobilska znamka ne privošči več.............
Če sem malo političen je Janša in VW isto ............ oboje imata svoje zveste "ovce" pa čeprav jih ............... OK to je to z moje strani in racionalnosti o nakupu take rje.
bucko_99 je napisal/-a:Če ti tako praviš, verjamem. Samo kako tako hitro pa še garažiran, kar pomeni da ga dež verjetno ni velikrat dobil.
Pa je tvoj golf izjema al je to serijska napaka, ker še nisem nikjer zasledil da bi se ta napaka pojavljala na večih vozilih.
Majand je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:Jaz imam Scenica 2001, ki je cinkana pločevina pa ni nikjer rjast razen tam kjer je obtolčen do pločevine........ ampak avto je vreden 1000€ in ne 15000+€
In kaj je point tvojga posta, da je VW zanic? Ti mas dobre izkusnje z meganom, ampak ko je bil tvoj avto narejen se je govorilo Megane je kralj, kralj odstavnih pasov. Politike pa res ni treba dodajat, tud Kucan ma svoje ovce.
yashica je napisal/-a:Kaj kdo verjame in kaj ne me niti ne zanima. Napisal sem tisto kar sem videl in tudi tema je bila odprta s tem namenom.
bucko_99 je napisal/-a:yashica je napisal/-a:Kaj kdo verjame in kaj ne me niti ne zanima. Napisal sem tisto kar sem videl in tudi tema je bila odprta s tem namenom.
prijaznost ti pa ni neka vrlina. Pa včasih ko berem neke izpade da boš za ušese vlekel tiste na Bravničarjevi in podobno, človek dobi občutek kot da si grandiozen, da pozabljaš na kulturo in da pred očmi vidiš samo svoj avto. Sej nisi edini, ki te avto muči... Pojdi na kak trening borilnih veščin, ti bojo ego mal znižal že po prvem treningu, strpnost in nivo komuniciranje se ti bodo pa hitro zvišali. (mogoče za trenutek pozabiš tudi na svoj avto).
lancia hf je napisal/-a:Tako da vsa čast @yashica, da objavlja to skropucalo, ki si ga nobena avtomobilska znamka ne privošči več.............
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov