slovenskisin je napisal/-a:hja no, moram si tud priznat da avta lih ne šparam(50 pa totalno ni mogoče vozt![]()
) drugač je pa bol mestna vožnja.
No, pa svečke in kapa so baje zanič, mogoče tudi filter za zrak malo zapacan-->a svečke lahko vplivajo na porabo?
slovenskisin je napisal/-a:Hm, potem grem pa jutri svečke kupit, pa da vidmo potlej kako bo kj, ker je to vseen mau veliko!
še nekaj, včasih mi avto crkne takoj ko ga vžgem-->nato moram malo gas nabijat in je potem vse dobro
Gricko je napisal/-a:ok vprašanja se nadaljujejo!!!!![]()
sem sam začel mal bluzit po vbrizgu in:
pregledal sem potenciometer, na uč zgleda lep, nič zrabljen, niker zažgan-> lep in pomoje dobr tud!
zamenjal dihtngo na pokrovu glave, kjer je olje kr teku ven![]()
vse kontakte za vbrizg, prosti tek....spucal in našprical z wd40.
avto je kar lepo delu, pol pa kar naenkrat na semaforju pod štantgasom začne nabijat obrate?? WTF!!! pohodm gas, pa ga mal zamori pol pa potegne vglavnem kar neki! zvečer odklopu aku (sem nazaj dal katalizator , pa da se sonda resetira oz comp.) za pol ure in dons mi je lepo delu.no pa nisem bil še zadovolen, ker še zmer žre 11l.dons sem razdru vbrizg in ga spucal, šobo sem razstavil kukr se je dal, vse filtrčke na šobi spucal in sestavu.
avto lepo dela in vžge ampak imam eno vprašanje!!
veliko vas je imelo problem z povratno cevjo za benz!! kolk benza pa kej teče nazaj??? ker jst sem probal dat cevko dol , ko je avto lavfal, pa mi ni nč tekl ven benza!!sam počas so se kaplice nabirale!! a je to kul al ne??
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov