im nobody je napisal/-a:meni ga je bivši tipo 1l na 1000km pa se nisem sekiral
Moj 1.6 ga je tudi

im nobody je napisal/-a:meni ga je bivši tipo 1l na 1000km pa se nisem sekiral
tiguan je napisal/-a:Sintetika odpade, ker ga bi še več popil.
tiguan je napisal/-a:Sintetika odpade, ker ga bi še več popil, mineralno olje pa ni za ta motor, zato je vseeno bolje ostat kar na tem, katerega sem vlil notri 10w40 Valvoline.
lizard je napisal/-a:tiguan je napisal/-a:Sintetika odpade, ker ga bi še več popil.
Daj argumentiraj tole. Me prav zanima kakšna bo tvoja razlaga.
sdkcus76 je napisal/-a:tiguan je napisal/-a:Sintetika odpade, ker ga bi še več popil, mineralno olje pa ni za ta motor, zato je vseeno bolje ostat kar na tem, katerega sem vlil notri 10w40 Valvoline.
? kje si slišal take neumnosti?
NejcZ je napisal/-a:lizard je napisal/-a:tiguan je napisal/-a:Sintetika odpade, ker ga bi še več popil.
Daj argumentiraj tole. Me prav zanima kakšna bo tvoja razlaga.
Nevem kaka je znanstvena razlaga, lahko pa ti povem da smo mel avto par let, brez vsakršne porabe olja, pri enem servisu pa je padla odločitev k***, dejmo mu sintetiko prvošt namest pol-sintetike.. pa je začel piti liter na 5k km. Na naslednjem servisu nazaj polsintetiko pa je bil mir. Šlo pa se je za 2.3E motor iz starega Audija 100
Mad je napisal/-a:VAG 1.4 16v 75 km ima konstrukcisjko napako - pretanke kompresijske batne obroče ki se izredno hitro izrabijo in zato motor porabi več olja ... Nemško tržišče je svojim kupcem menjevalo motorje če je prišlo do zaribavanja motorja ... Zaradi zamašitve filtra na odušku par je zaradi posledice (pritiska v motorju) vrgel motor na oljni šipki ven olje ter zaribal - pri nas kupcem tega niso upoštevali ...
Po forumu brska: Google [Bot] in 8 gostov