afric je napisal/-a: ....ena izmed je tudi tresenje volana, ki pa je spet prisotno. ....
janez je napisal/-a:Ma ne vem nekaj sumljivo smrdi, namreč vsa vozila kupljena v Tomačevici tresejo....
afric je napisal/-a:Posluste itak vidm da je me vecina ne jemlje resno tko da pustte vse v pozabo. Lahko je govort, ko si pa sam v taki situaciji pa je malo drugace.
Samo za vam omenit sem biu vceraj pri odvetniku In samo stroski zacetka so okrog 100.000 sit.
Sedaj pa mi povejte kako bi si en navaden delavec v sloveniji lahko privoscil it v tozbo !!!!!!!!!!!
80.ooo sit me stane samo sodni inspektor ki pride drugi teden pregledat vozilo
Drugaci pa za vase pametne glave, stvar je od vceraj na sodiscu in imam tudi policijsko porocilo da je vozilo zagorelo samo od sebe na mejneh prehodu, price da je vozilo kuhalo (skoraj eno leto mi je avto zakuhaval in niso niti v kopru znali popraviti pa naj bi bili generalni servis!), mam price da abs/esp ne dela in tudi dokument od citroenovega inspektorja da DELA!!!! abs se vedno ne dela, imam marsikaj a sem cakal do sedaj ker povelct na plan 200.000 sit za tozbo ni malca OK !
Bi rad videl vse vas ki ste tako korajzni kaj bi naredili ! Se posebej pa glede na to da v primeru da tozbo zgubim, moram vse krit jaz (tudi sklopko, itd).
afric je napisal/-a:Imam en malenkost bolj resen problem. Dobro leto nazaj sem kupil avtomobil Citroen C4. Ze takoj ob nakupu vozila sem servis obvestil o dolocenih napakah vozila in nepravilnostih v delovanju. Ta stvar se je vlekla naprej celo leto in vsakic ko sem prisel na servis je izmpalo kot da je z avtomobilom vse vredu in da sem si sam kriv za napake oz. da si jih izmisljujem. Ko mi je avtomobil po priblizmo 11 mesecih skoraj zagorel, pa so se zaceli pravi problemi. Kaj se je takrat zasmodilo mi niso nikoli povedali (rekli so mi da je verjetno sklopka ampak da jo morejo od preti in ce je “zasmojena” gre vse na moje stroske, avtomobil je imel takrat 30.000 km, vendar ker denarno nisem ravno v “nebesih” sem pustil stvar pri miru). Takrat sem se prvic pritozil na citroen slovenija in sem ugotovil da mi na mojem servisu citroen sploh niso vsakic napisali delovnega naloga ter si zapisali napake ki sem jih prijavil, tako da se sedaj dobim z vozilom ki ima dolocene napake za katere servis ne pozna resitve in za katere imam jaz le price ki so se voile z mano da so napake res prisotne ze od samega zacetka, nimam pa nobenega papirja. Ker sem se mlad in neizkusen zal tega do sedaj nisem vedel. Sedaj pa ko sem se odlocil vozilo prodati zaradi problemov, ki se nocejo in nocejo resiti pa so mi na servisu odgovorili da mi dajo za njega 2.500.000 sit. Jaz sem ga placal 4.450.000 sit. Kar pa se mi ne zdi posteno, ker sem jim ze sam povedal da bi rad dobil vsaj 2.900.000 in ze to v mojo skodo ker je vozilo po eurotax vredno vec. Sam vem da ima vozilo tezave in si ga ne upam prodati nobenemu (klicala sta me namrec ze dva, ki bi ga pupila ampak hoceta 100% zagotovilo da vozilo nima nobenih tezav, ker sta sama ze imela enako vozilo in sta gap rodala zaradi tocno teh tezav !!), na servisu pa so mi na mojo prosnjo odgovorili naj lazem in recem da je vozilo uredu. Kaj lahko storim ??
LUCKY LUKE je napisal/-a:rhino je napisal/-a:Kupiš VW,Forda,Audi-ja,BMW-ja....Boš mel "večni" mir
a si prepričan u tole izjavo, jest bi pred vse naštete raje postavil kakega japonca, čeprav baje tut pri toyoti neki škripa zadne cajte :P
Po forumu brska: Google [Bot] in 8 gostov