Napisal/-a sviz2000 Sr dec 20, 2006 8:34 pm
ma ja, citroeni so neki posebneži, moj primer: službeni berlingo 1.9, še stari dizel, brez turbota. vozi šef poslovalnice, umirjen gospod, kultiviran, noben divjak. dežuje, on vozi po ljubljanski obvoznici normalno, cca 90-100km/h, naenkrat sliši udarec, ropot in avto ugasne. zapelje na rob in me pokliče. ker je bla kišta še v garanciji, stara dva meseca in prevoženih 5000 kilometrov, sem mu jasno rekel, naložit in pelji na najbližji servis( v ljubljani btc, sem pozabil ime, samo menda da so že pokojni). tam mojstri ugotovijo, da je ojnica pogledala ven iz motorja, vendar da oni tega že ne bojo popravljali, ker ima citroen politiko, da morajo oni kot delavnica sami krit nekaj stroškov. ok, spet avtovleka, v potoče avtoslejko kjer je bil kupljen. tam motor razdrejo, in pazi to, ugotovijo, da je to posledica hidravličnega udara v motorju, ki smo ga sami povzročili z namerno vožnjo v visoko stoječo vodo. jst znorim, pokličem izvedenca, in on pravi, pa saj tak primer smo že imeli z kombijem, ti francoski bedaki so tako izdelali zračni filter, da ko dežuje,teče voda v njega in ker nima oddtoka, steče naprej v motor. verjetno vam ni treba posbej razlagat, kaj naredio tudi majhna količina vode v cilindru z kompresijskim razmerjem 22:1.
v glavnem, na podlagi prejšnje iste reklamacije, so se po dolgih grožnjah v kopru le vdali, in priznali garancijo, spo pa hoteli vseeno zaračunat tekočine-olje, in hladilno, kao d aso take uzance. no, tisti račun sem jim veselo zavrnil in nikoli plačal.
aja, pa avto jebil u bistvu od leasinga, pa jih prav dosti ni brigalo, so samo veselo naprej računali obroke. mislim, da nas je rešlo smao to, da je bil isti pruimer malo prej na drugem vozilu, in da je bil avto od firme z 150 zaposlenimi in dobrim zaledjem, drugače bi se lahko pod nosom obrisal. že tako smo bili skoraj dva meseca brez avta in mi je še danes žal, da nismo šli direkt v tožbo.
je pa razen tega sranja berlingo delal kot urica, pa tudi dva jumperja sta zakon med kombiji