Sh3bO je napisal/-a:Sem že napisal v postu na drugi strani![]()
VAG grupa, kateri imajo tempomat na ročki za smernike je cena cca. 130 € pri enem avtoelektričarju v Šempetru pri Celju. Za VAGovce, kateri pa imajo tempomat na posebni ročki pa ne vem kako je z montažo tega.
ivanetich je napisal/-a:a da lahko kdo sliko kako to zgleda na golfu iv?
ivanetich je napisal/-a:hvala za slike. Hvala tudi Abbe-ju, k mi je ta paket nabavu, tk da ga že par dni doma gledam:) sam se nebo spravlal tega šraufat ker mi bo pol sigurn kšn šrauf ostal v roki...tk da me zanima, lublančani, kje je kak dober servis, ki bi tole zrihtal, al naj grem na pooblaščenega? hvala
Cheeby je napisal/-a:ivanetich je napisal/-a:hvala za slike. Hvala tudi Abbe-ju, k mi je ta paket nabavu, tk da ga že par dni doma gledam:) sam se nebo spravlal tega šraufat ker mi bo pol sigurn kšn šrauf ostal v roki...tk da me zanima, lublančani, kje je kak dober servis, ki bi tole zrihtal, al naj grem na pooblaščenega? hvala
lohka bi še povedal kolk si dau, ker se sam tud zanimam za nakup![]()
lp
ivanetich je napisal/-a:Cheeby je napisal/-a:ivanetich je napisal/-a:hvala za slike. Hvala tudi Abbe-ju, k mi je ta paket nabavu, tk da ga že par dni doma gledam:) sam se nebo spravlal tega šraufat ker mi bo pol sigurn kšn šrauf ostal v roki...tk da me zanima, lublančani, kje je kak dober servis, ki bi tole zrihtal, al naj grem na pooblaščenega? hvala
lp
mal več kot 100€. na montažo še čaka
Cheeby je napisal/-a:ivanetich je napisal/-a:Cheeby je napisal/-a:ivanetich je napisal/-a:hvala za slike. Hvala tudi Abbe-ju, k mi je ta paket nabavu, tk da ga že par dni doma gledam:) sam se nebo spravlal tega šraufat ker mi bo pol sigurn kšn šrauf ostal v roki...tk da me zanima, lublančani, kje je kak dober servis, ki bi tole zrihtal, al naj grem na pooblaščenega? hvala
lp
mal več kot 100€. na montažo še čaka
a pa to je iz slovenije al kako si dubu? ker na e-bay sem recimo vidu nove tempomate že od 65€ naprej tko da nevem če se splača tukej kupovat...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov