Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko To jan 08, 2008 10:03 pm

nebivedu je napisal/-a:
lisko je napisal/-a:Kaj pa je, če štarter sicer obrača (in to dobro...ampak se sliš da se mal matra) ....... ampak ne vžge..... s pomočjo kablov pa kresne takoj.

Zanič akumulator

Napačno....mal se mučite :P
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody To jan 08, 2008 10:05 pm

sam štarter :P
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko To jan 08, 2008 10:10 pm

im nobody je napisal/-a:sam štarter :P

Hehe točno:D ampak zanimiv primer..... vse ko sem za šalo uprašal kaj bi to blo ( pa tud tisti ki so avto slišal u živo) so trdili da je aku..... ni imel moči....s pomočjo kablov pa vžgal takoj...... ko sem štarter vzel dol ga ni blo mogoče zasukat.....no po čiščenju in temeljtem mazanju se štarter zasuče že če ga samo pogledaš :D
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody To jan 08, 2008 10:14 pm

lepo sam da si zrihtu ;) :D
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

Uporabniški avatar
JoeLoe
Novinec

Napisal/-a JoeLoe Sr jan 09, 2008 6:37 am

Lumpy_ je napisal/-a:Ne ne, kable imam dobre, sem jih pri fotru na firmi vzel nekaj časa nazaj že ko sem rabil. Mel včasih avtomehansko delavnico, tak da ni mel neki rizi bizi kablov. :lol:

A če je razštelana bosch pumpa, potem vžiga tud težko neglede na to, da potem avto normalno laufa? Okol jermenov pa to ni blo nič dirano pa okoli pumpe.
Rad bi zaenkrat spravil samo avto v pogon, da se lahko peljem potem do bosch servisa na ptuj, pa če še bo kam trebalo, ker mi ni v interesu šlepat avta po celi štajerski.
Akumulator imam 74 al 75 amperski. Al kako so že moči točno, sej nevem. Je pa se mi zdi da brez celic kolk sem prej gledal na hitro-skrite pomojem niso očem ali pač?
Kolk se spomnim blo enkrat govora o teh kislinskih akumulatorjih, pa še eni so ne?

@žiga, ok bom potem ob 4 pogledal pod haubo za to pumpico, ko pridem s šihta. A to imajo vsi dizli? Da se nebom metal po avtu, pa da je nebi mel.

Tista "pomožna" pumpica za gorivo je verjetno v tanku za gorivo integrirana v tisti štofeljc, kjer je tudi plovec. Dvomim, da jo boš našel v motornem prostoru.
Moj je vedno pripravljen za dogodivščine!
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov