roomeo je napisal/-a:Ja sej bo nad 2004 letnikom, do 16.000 €, ampak ne mi rečt renault, nikoli več!
za taki denar dobiš novega! z garancijo 2-4leta....
pa ne bo več problemov..
al-basa je napisal/-a:jest imam 1.5dci clio 101 konski pa imam probleme s turbino baje,ko grem 120+ se mi prižgejo lučke (stop, service, pa una kot tuljava..), so porbal use kopet inektorje zamenjat pa je blo isto sam začelo je javlat napako na turbini, pomoje bi blo najbolje če bi jo dav kam obnovit ker nova je 1400eu...
al-basa je napisal/-a:jest imam 1.5dci clio 101 konski pa imam probleme s turbino baje,ko grem 120+ se mi prižgejo lučke (stop, service, pa una kot tuljava..), so porbal use kopet inektorje zamenjat pa je blo isto sam začelo je javlat napako na turbini, pomoje bi blo najbolje če bi jo dav kam obnovit ker nova je 1400eu...
Matjazy je napisal/-a:Mehanik popoldanc, ki mi sicer šraufa mojega starega dizla, se je sicer specializiral za renojeve dizle...
In pravi, da reno dizlov ne zna delat, bencinarji so pa dobri. In da je, kljub porabi, konec koncev ceneje vozit bencinarja renoja. Je rekel, da je žalostno, da 3je clioti DCI skupaj ne zmorejo naredit tolk km, kot jih je naredu vsak sedaj 20 let star dizl.
nelkosmile je napisal/-a:2. lastik clia l. 02, prevoženih 170kkm crknile šobe (1 nova 303€ obnovljena 150 če se da) po zmontiranju šob ugotovijo da avto ne užge... vzrok naj bi bil diesel črpalka. avto redno servisiran na pooblaščenem servisu. Zdej pa komentirejte!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov