Yoni je napisal/-a:escape dej prosim uporabljaj že enkrat gumb
Uredi no...
Glede tvoje honde pa...človek pa a se ti sploh zavedaš kaj pomeni brzina 240+km/h?? Se mi zdi da ne...jst sm se z Lancio delto HF integrale predelano za GHD (560+KM) peljal 220km/h in sem imel skoraj mehko v hlačah... Drugače pa sem prepričan da ti s to tvojo hondo dosežeš 240km/h samo po (hudem) klancu navzdol, + tega jaz na tvojem mestu take "konzerve" ne bi teral v take htrosti....
Pa brez zamere...

Ne ni zamere poglej si tale link pa mi povej kje je breg navzdo..se lepo vidi da se vozimo po ravnini in mi zapre pot mrcedes..tolko o bregu...pa ce bi prebral use bi vidu da avto ma direktn izpuh itd....LP
Link:
http://sl.netlog.com/go/explore/videos/videoid=27696
Tko da ne govori kaj je res in kaj ne:) upam da sva se razumela ce si pa foušn pa si si sam kriv. IN jst sem vajen hitrosti 240 in dalje. Se usak dan furam v lj in crjami da mi ni razlike 100km/h al pa 200/km/h...tako da mogoce teb bi ratal mehko meni ne.Men je zanimivo.bol ko gre bol se mi trga.razumes?
Lahko pa naredim posnetek od 0km/h do 240km/h in stavim da ne rabim vec kot 35sec.ker v peti brzini pridem do blokade.in tut teb bom reku pojdi na hondim forum in bodi tam pameten pa bomo vidl kako dolgo.lp