Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
HONDEK
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a HONDEK So mar 22, 2008 2:48 pm

marko01 je napisal/-a:Pa ti se zavedas da ima audi s4 letnik 2003 recimo 253KW kar je okoli 350 konjev ...... Pol pa ga res ded ni stisno oz je imel mogoce predelano samo zunanjost 8)

nima crx najmanjših pogojev da gre mimo take konjenaže, tak da res vrjetno ni stisno.

Uporabniški avatar
rover416
Poznavalec foruma

Kraj: žužemberk

Napisal/-a rover416 So mar 22, 2008 3:02 pm

:D :D :D :D

Uporabniški avatar
escape
Stalni uporabnik

Kraj: Strunjan; Dom hondašev

Napisal/-a escape So mar 22, 2008 3:20 pm

HONDEK je napisal/-a:
escape je napisal/-a:
Doche je napisal/-a:^^In si se počuto varnega pri taki hitrosti v takem avtu?

Če sm iskren ja bol kot pa v novem pezoju 206.Ker moj avto je komplet obnovljen in ne trese ko se tolko pelem in cesto ful dobro drzi.Mam tranutn mal bl slabe gume gor samo ga to ne gane.Ja sm se pocutu varno,ker tut v blizinu ni blo avtov da bi mi ker seku pot.Sj ne da se skos vozim tko, ampak sm tukaj sam dokazu nekaterim kolko gre.Ker eni lahk sam sanjajo to. Drugace je pa celotn avto obnoljen od podvozja bremz itd.Trenutno je pa v lj na predelavi zunanjosti in motorja na 171konjev s čiptunungom in menjavo določenih delov v motorju in menjava menjalnika.

Čiptuning na D Seriji. Kdo ti bo delal optimizacijo? Stari iz D serije je ful teško dobit 170hp če devaš kuj neke dele v motor. Z kolektorjem concerto menialnikom pa Cold airom, komplet avspuhom, vztrajnikom pa še par malenkosti dvomim da boš prišo prek 160hp Tudi če menjaš pa daš not kakšne skunk2 odmične gredi pa daš obdelat glavo pa sesalni kolektor dvomim da bi dobo 20hp polek. Nima ta D serijo toliko tuning potenciala. razn če obesiš gor turbino. takrat je pa pesem čist drugačna, samo je spet vprašanje kolkiko bi motor zdržal, razn če ga daš ERCu delat :?

Polek tega če boš dal gor concerto menialnik nebo avto mel več take končne brzine, bo pa mel boljši pospešek. Avto gre dejansko 230kmh števec ti malo laže ziher. Ko se jaz z mojo tak peljem so obrati nekje isti samo hitrost je manjša ;) Vsi ti števci so pa tak nareti da pri višjih hitrostih pokažejo dejansko večjo hitrost. pelji se enkrat po števcu wanabe 240kmh pa mej garmina polek pa dober signal pa boš vido kolko se pelješ ;)

o glej ga..ne ne bojo odmicne in use menjane v motorju=)....gor je lnik kater mi bo delu chip=). Glavn je da je razlika:p
Ice_Angel it's the way u call me.....or just ICE

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Kraj: Gottschee

Napisal/-a el_diablo So mar 22, 2008 5:05 pm

toliko sumljivih in dvomljivih si napisal glede prejšnjega avta(NOS,turbo,itd larifari),da ti tut okol tega bl mau verjamem. :pop:
obstaja točka,na kateri drzno postane neumno...

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a marko01 So mar 22, 2008 5:07 pm

Kaj prejsni avto je mel fiat tempro al kaj je ze ??
Lp by Mare

Uporabniški avatar
c.o.b.
Uporabnik

Napisal/-a c.o.b. So mar 22, 2008 5:18 pm

ne, fiat tipo, 2270 KM, 1,3 sec. do 100km/h.. :D, 0,9 sec. do 200km/h :lol:

Uporabniški avatar
escape
Stalni uporabnik

Napisal/-a escape So mar 22, 2008 7:23 pm

el_diablo je napisal/-a:toliko sumljivih in dvomljivih si napisal glede prejšnjega avta(NOS,turbo,itd larifari),da ti tut okol tega bl mau verjamem. :pop:

sj kdo je reku da mores vrjet?

Uporabniški avatar
escape
Stalni uporabnik

Napisal/-a escape So mar 22, 2008 7:25 pm

c.o.b. je napisal/-a:ne, fiat tipo, 2270 KM, 1,3 sec. do 100km/h.. :D, 0,9 sec. do 200km/h :lol:

zema je honda.....ne tipo...drugo ce se mislite zajebavat pejte u peskovnik...lp

P.S. Sam sebe delas bu****alo

Uporabniški avatar
escape
Stalni uporabnik

Napisal/-a escape So mar 22, 2008 7:28 pm

Yoni je napisal/-a:escape dej prosim uporabljaj že enkrat gumb Uredi no...

Glede tvoje honde pa...človek pa a se ti sploh zavedaš kaj pomeni brzina 240+km/h?? Se mi zdi da ne...jst sm se z Lancio delto HF integrale predelano za GHD (560+KM) peljal 220km/h in sem imel skoraj mehko v hlačah... Drugače pa sem prepričan da ti s to tvojo hondo dosežeš 240km/h samo po (hudem) klancu navzdol, + tega jaz na tvojem mestu take "konzerve" ne bi teral v take htrosti....

Pa brez zamere... ;)

Ne ni zamere poglej si tale link pa mi povej kje je breg navzdo..se lepo vidi da se vozimo po ravnini in mi zapre pot mrcedes..tolko o bregu...pa ce bi prebral use bi vidu da avto ma direktn izpuh, novo podvozje.avto je bol stabiln kot tvoj pa bilo kaj vozis.pa ce ze reces konzerva hehe ne bi se strinju ker na posnetku bos vidu ce kaj volan trese pr tej hitrosti(NE NE TRESE KER SM TI NAPISU DA JE AVTO BONOVLJEN IN IMA NOVO PODVOZJE)....LP

Link:

http://sl.netlog.com/go/explore/videos/videoid=27696

Tko da ne govori kaj je res in kaj ne:) upam da sva se razumela ce si pa foušn pa si si sam kriv. IN jst sem vajen hitrosti 240 in dalje. Se usak dan furam v lj in crjami da mi ni razlike 100km/h al pa 200/km/h...tako da mogoce teb bi ratal mehko meni ne.Men je zanimivo.bol ko gre bol se mi trga.razumes?
Zadnjič spremenil escape, dne So mar 22, 2008 7:34 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
escape
Stalni uporabnik

Napisal/-a escape So mar 22, 2008 7:30 pm

Glede tvoje honde pa...človek pa a se ti sploh zavedaš kaj pomeni brzina 240+km/h?? Se mi zdi da ne...jst sm se z Lancio delto HF integrale predelano za GHD (560+KM) peljal 220km/h in sem imel skoraj mehko v hlačah... Drugače pa sem prepričan da ti s to tvojo hondo dosežeš 240km/h samo po (hudem) klancu navzdol, + tega jaz na tvojem mestu take "konzerve" ne bi teral v take htrosti....

Pa brez zamere... ;)

Ne ni zamere poglej si tale link pa mi povej kje je breg navzdo..se lepo vidi da se vozimo po ravnini in mi zapre pot mrcedes..tolko o bregu...pa ce bi prebral use bi vidu da avto ma direktn izpuh itd....LP

Link:

Tko da ne govori kaj je res in kaj ne:) upam da sva se razumela ce si pa foušn pa si si sam kriv. IN jst sem vajen hitrosti 240 in dalje. Se usak dan furam v lj in crjami da mi ni razlike 100km/h al pa 200/km/h...tako da mogoce teb bi ratal mehko meni ne.Men je zanimivo.bol ko gre bol se mi trga.razumes?

Lahko pa naredim posnetek od 0km/h do 240km/h in stavim da ne rabim vec kot 35sec.ker v peti brzini pridem do blokade.in tut teb bom reku pojdi na hondim forum in bodi tam pameten pa bomo vidl kako dolgo.lp

Uporabniški avatar
escape
Stalni uporabnik

Napisal/-a escape So mar 22, 2008 7:31 pm

c.o.b. je napisal/-a:ne, fiat tipo, 2270 KM, 1,3 sec. do 100km/h.. :D, 0,9 sec. do 200km/h :lol:

še tole nit ne znas gledat kaj pisšeš..kje ma smisu 1.3sec do 100 in 0,9 200....looool dj poglej se enkrat kaj si napsi..ce ze pises neumnosti napisi kot je treba.heheh

Uporabniški avatar
escape
Stalni uporabnik

Napisal/-a escape So mar 22, 2008 7:40 pm

Yoni je napisal/-a:
escape je napisal/-a:Tko da ne govori kaj je res in kaj ne:) upam da sva se razumela ce si pa foušn pa si si sam kriv. IN jst sem vajen hitrosti 240 in dalje. Se usak dan furam v lj in crjami da mi ni razlike 100km/h al pa 200/km/h...tako da mogoce teb bi ratal mehko meni ne.Men je zanimivo.bol ko gre bol se mi trga.razumes?

Glede tistega mehkega...ko se boš enkrat peljal(oz boljše boš peljan) z avtom ki ima 6sec do stotke, ki ima 4x4 pogon, mašino s 560+KM, ko čutiš kako te zalima ko zagrabi turbina, boš ti mene razumel...jaz tebe razumem, da neveš o čem govorim, ker še nisi občutil tega...upam da enkrat boš...takrat se ti bo tale tvoja honda zdela uboga, pa tud če bo mela takrat 200KM....

Eh kaj bi se prerekal...brezveze...

sem se vozu z integralko in tut tipotom ko je mel motoro od integralke not sm bil ljubitelj teh avtov se en let nazaj.tako da ne rabis mi govorit nekaj kar neves.itak pa tema je zakljucena tukaj ker sem podebatiral o tem kar sm mel in kar pise na naslovu teme.lp

Uporabniški avatar
c.o.b.
Uporabnik

Napisal/-a c.o.b. So mar 22, 2008 7:43 pm

escape: tist zgori je tko pisan namerno. če pa ne razumeš šale na račun tvojga brezglavga, nelogičnega, nerealnega, bučeprodajajočega pisanja pa ne morm pomagat...

Lp

Uporabniški avatar
escape
Stalni uporabnik

Napisal/-a escape So mar 22, 2008 7:48 pm

c.o.b. je napisal/-a:escape: tist zgori je tko pisan namerno. če pa ne razumeš šale na račun tvojga brezglavga, nelogičnega, nerealnega, bučeprodajajočega pisanja pa ne morm pomagat...

Lp

ne ti si tok neumen da neves kaj pises pr neumnostih loool...

Uporabniški avatar
c.o.b.
Uporabnik

Napisal/-a c.o.b. So mar 22, 2008 7:54 pm

ah... škoda obrabe tipk na tipkovnici za odgovor na tak primitivizem..

p.s. obnovi znanje angleščine (podpis)

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe So mar 22, 2008 7:59 pm

mogoc pa z avtm ni nc narobe.mogoc je u toji glevi kj?
drgac pa uno bjzbolko k jo mas uzam pa mau po motorju zacni touc mogoc bo mn porabu k se te bo zaceu bat.
p.s. to je blo naopisan za salo,ce tega ne razumes ti ne morem pomagat.
Ni vse res kar napišem

turtle
Novinec

Kraj: kp

Napisal/-a turtle So mar 22, 2008 8:01 pm

escape je napisal/-a:

Pa brez zamere... ;)

Ne ni zamere poglej si tale link pa mi povej kje je breg navzdo..se lepo vidi da se vozimo po ravnini in mi zapre pot mrcedes..tolko o bregu...pa ce bi prebral use bi vidu da avto ma direktn izpuh itd....LP

Link:

Lahko pa naredim posnetek od 0km/h do 240km/h in stavim da ne rabim vec kot 35sec.ker v peti brzini pridem do blokade.in tut teb bom reku pojdi na hondim forum in bodi tam pameten pa bomo vidl kako dolgo.lp

lepo se vidi na kirem mestu si to snemal in dokler je še ravno je šlo 220 po števcu! pol pa pride klanec navzdol ;)

in ne kregaj se z uporabniki ki vejo kako se stvarem streže
http://www.youtube.com/watch?v=qxfKDIRqpgw&NR=1

glede peskovnika pa...unega o tipotu so moderatorji že zaklenili, le kdaj bodo še tega :?:

Uporabniški avatar
McFly
Novinec

Kraj: blizu ceste

Napisal/-a McFly So mar 22, 2008 8:04 pm

buče se valijo sem pa tja, z dneva v dan

primer buče--->:rofl
mess with the best, die like the rest
luks lajk it kut flay

Uporabniški avatar
Biskvitek
Stalni uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Biskvitek So mar 22, 2008 8:23 pm

sam tale honda ti pa res leti....... kr ne morem verjet.... to je pravi avtocestni cruiser...... dj zresni se mal..... si lovil S4 ja od daleč ga gledu...... da te jst enkrat z mojmu dizlom dobim na avtocesti boš vidu da toja honda le ni tako superiorna
Slika

Vikking
Uporabnik

Napisal/-a Vikking So mar 22, 2008 9:02 pm

Escape: dej ti lepo GPS-a v avto na armaturko, ko ti bo na števcu kazalo 240km/h, posnami še koliko kaže GPS in bo konec debate, če zadeva gre ali ne gre.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov