pic16v pravi:
LP
To da bi števci na dvojki svetili plavo kot na Štirki skoraj ni mogoče.Tam sveti luč za števcem,torej so številke prozorne in sveti skozi njih,pri dvojki pa pada svetloba na števec od zgoraj.Jaz sem že probu dati modro folijo zgoraj pa ni nič pomagalo(svetilo je bolj sivkasto),moram pa še probati modre LED diode pa bomo videli.Daj napiši tvoj @-naslov,pa ti pošljem ozadja za števce(do 200 ali do 260 ????).Kakega golfa maš???
Zal samo 1.3. Ampak sparam vsak tolarcek sedaj za nekaj mocnejsega. Zako da bi bilo do 200 km/h cisto dovolj. Kar se modre svetlobe tice, pa sem na nekem nemskem forumu zasledil, da ima nekdo modro osvetlitev vseh zarnic v avtomobilu. Pa se slika je bila zraven. Zato pa sem zacel razmisljati, kako bi se to naredilo. Glede na to, da svetloba na stevec pada od zgoraj, zarnice pa so navadne (prozorne) je ocitno nekje vmes kaksna zelena plastika ali kaj podobnega. Ne vem natancno, ker stevca se nisem imel narazen. Ampak potem bi moral menjat to - karkolizejevmes, pa bi moralo svetit plavo. Ostale zarnice pa bi kaksen elektricar moral za majhen denar opravit.
Moj mail pa je: mmiki@email.si
PS: A ves se za kaksen stevec od gti? Sem ze po vseh odpadih iskal pa ga nikjer nimajo. Bo ocitno treba v preko meje skocit. En kolega je tam dobil za 50000sit Komplet spojlerje od gti, oragove, obrobe blatnikov in se dodatke za notranjost, ki jih TAS-ovi Golfi sploh nikoli niso imeli.
pa lep pozdrav!
Miki