Nasveti in napotki ter povpraševanja...

AndrejD
Stalni uporabnik

Napisal/-a AndrejD So feb 07, 2009 5:53 pm

jamesx je napisal/-a:Preden sodite, je potrebno slišati obe plati medalje!

Sem upal da boš kaj več napisal ?
Slika

RockyEffE
Nov uporabnik

Napisal/-a RockyEffE Po feb 23, 2009 6:18 pm

Urejeno.
Zadnjič spremenil RockyEffE, dne Po apr 20, 2009 10:44 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
davorz
Stalni uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a davorz Po feb 23, 2009 6:47 pm

OJOJ, nič ne bom komentiral, upam samo da ti bo zdaj Jeep šel vsaj 100.000km brez problemov :)
zakaj imamo moški radi ženske v usnju?? ker dišijo po novem avtu :):)

chevy
Poznavalec foruma

Napisal/-a chevy Po feb 23, 2009 7:09 pm

Uradni servis in ne vedo kakšno olje naj nalijejo noter, kaj šele da bi kaj popravili kot je treba :?
Sranje res tale zadeva... sem prebral vse: nadomestni avto ne vžge, nadomestnemu avtu ne delujejo zavore.... najboljše, da dajo nadomestne kočije :roll:

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Po feb 23, 2009 7:19 pm

KEr lih sam podiram motor (res da dizla ampak so zadeve še bol kočljive), poznam primere in približne cene.
Glede na to kaj so vse menjali in vse ure , ki so jih porabli me račun niti ni tako presenetil.....glede na to da je to uradni servis. Je pa res, da je tole bilo dela za kak teden ne pa 4 mesce.....
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 Po feb 23, 2009 8:21 pm

RockyEffE je napisal/-a: ŠEF reče češ da kakšen avto (v smislu totalno pokvarjen) sem pripeljal na servis?!?

Čeprav je to kar se ti je dogajalo in kako so pacali tvoj avto grozno, sem se ob tej izjavi pa res nasmejal (čeprav tudi to ni smešno)!! Seveda, oni bi najraja videli, da pripelješ popolnoma brezhiben avto na servis, malo pogledajo olje, natočijo vitreks in mastno računajo. Kaj ti je vendar, da pokvarjen avto voziš na servis??? :rofl

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi Po feb 23, 2009 9:03 pm

Evo to pa skoraj ne morem verjet. Pa kašen servis je to? Je to čemu podobno? Kašno olje naj ti vlijejo not? Narobe zmontirali glavo (čigavo :lol: )? Nadomestni vsi polni napak? Enostavno nevem kaj bi na vso to zgodbo rekel. Brez besed. :shock: Imaš pa dobre živce. To ti moram pa priznat.

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing Po feb 23, 2009 9:08 pm

Jaz bi jim že 10.11 razbil glavo. Matr imaš živce.

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko To feb 24, 2009 4:03 pm

tomzzi je napisal/-a:Evo to pa skoraj ne morem verjet. Pa kašen servis je to? Je to čemu podobno? Kašno olje naj ti vlijejo not? Narobe zmontirali glavo (čigavo :lol: )? Nadomestni vsi polni napak? Enostavno nevem kaj bi na vso to zgodbo rekel. Brez besed. :shock: Imaš pa dobre živce. To ti moram pa priznat.

To da so vprašali kako olje dajo not sem jaz razumel , kot v smislu ali naj dajo original (drago varjanto) ali naj vlijejo kak castrol(10W40) ali kaj podobnega. Vsaj tako jaz razumem in za mene je to vredu. Recimo tudi mene sedaj , ko kličem za dele okrog, vprašajo ali to ali ono.....Recimo samo tesnilo glave: novo navadno (cene od 45 do 60 evrov) novo kovinsko čunga lunga firme (150 evrov) novo original pa 300 evrov.....
V takem smislu sem jaz razumel , da so ga uprašal.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Strokovnjak
Uporabnik

Napisal/-a Strokovnjak To feb 24, 2009 5:30 pm

Mene pa zanima zakaj so ga šele na koncu vprašali kakšno olje naj vlijejo noter, a ko so motor sestavili so laufali in testirali kar na staro olje, ki je utegnilo biti dobro pomešano s hladilno tekočino?

Uporabniški avatar
Templar
Poznavalec foruma

Kraj: Savinjska regija

Napisal/-a Templar To feb 24, 2009 5:58 pm

Živce pa imaš živce, jaz bi jih poslal v 3PM že novembra pa samo še preko odvetnika bi se pogovarjal z njimi.
Če lahko bereš tole si preblizu! Drži varnostno razdaljo!

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar To feb 24, 2009 6:10 pm

pa odvetniki samo denar požirajo...

drugač pa kako dolgo si mel nadomestni avto?
(to je bil velik strošek za njih)

Uporabniški avatar
mare rc
Novinec

Napisal/-a mare rc To feb 24, 2009 6:52 pm

kofy je napisal/-a:Ko boš rabil še za ostale glave (predvidevam, da imaš 3.1) se na daleč izogibaj KMAGa. Popoldanec rabi za nabavo mat. in zamenjavo dva delovna dneva!

Kot ze dostikrat srecan stavek od prijateljev, znancev in drugih je se ponavadi najbolje pelat avto k enmu na fuš pa je isto narejeno kvecjemu si mal vec casa vec uzame kar je se tolk bols.
M a R e

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 To feb 24, 2009 7:13 pm

Danes smo 24., pa še ni blo druge plati medalje za prebrat???? Me pa res zanima, kaj tam piše :)
Slika

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky To feb 24, 2009 7:16 pm

mare rc je napisal/-a:
kofy je napisal/-a:Ko boš rabil še za ostale glave (predvidevam, da imaš 3.1) se na daleč izogibaj KMAGa. Popoldanec rabi za nabavo mat. in zamenjavo dva delovna dneva!

Kot ze dostikrat srecan stavek od prijateljev, znancev in drugih je se ponavadi najbolje pelat avto k enmu na fuš pa je isto narejeno kvecjemu si mal vec casa vec uzame kar je se tolk bols.

ja dalj časa kot tole si pa že težko vzame :D
SlikaSlika

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 To feb 24, 2009 7:17 pm

Danes smo 24., pa še ni blo druge plati medalje za prebrat???? Me pa res zanima, kaj tam piše :)
Slika

Uporabniški avatar
kofy
Novinec

Napisal/-a kofy To feb 24, 2009 8:15 pm

maky je napisal/-a:
mare rc je napisal/-a:

kolegu je lani spomladi počila ena glava na GC, letnik 1999, 3.1td
Zaradi tega je bil brez avta manj kot 24ur!!!! Skupaj z razdiranjem, nabavo materijala in sestavljanjem. Naredil popoldanec, strogo profesionalno, brez nepotrebnih govoranc in razglabljanja....

chevy
Poznavalec foruma

Napisal/-a chevy To feb 24, 2009 8:18 pm

531 OHV agregat - znana napaka (pokanje glav).

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko To feb 24, 2009 9:04 pm

kofy je napisal/-a:
maky je napisal/-a:
mare rc je napisal/-a:

kolegu je lani spomladi počila ena glava na GC, letnik 1999, 3.1td
Zaradi tega je bil brez avta manj kot 24ur!!!! Skupaj z razdiranjem, nabavo materijala in sestavljanjem. Naredil popoldanec, strogo profesionalno, brez nepotrebnih govoranc in razglabljanja....

Sej v bistvu ni več dela.....3 ure sem jaz porabil , da sem dobil komplet glave dol. Pa sem to delal prvič. Če bi mel material (tesnilo in glave) bi v enem popoldnevu nardil avto skupaj nazaj......Tako pa naročam pa še sproti kaj ugotovim kaj še rabim.
Slika

Uporabniški avatar
dask
Uporabnik

Napisal/-a dask To feb 24, 2009 10:09 pm

Upam, da je bilo 1.200 EUR že z krepkim popustom. Ker jim jaz takega zneska po 4 mesecih niti slučajno ne bi plačal. Kvečjemu bi mi še nekaj naslednjih rednih servisov morali narediti brez zaračunavanja mehanikovih ur.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov