hp6715s je napisal/-a:Malo jih je, ki so kvalitetni in se dejansko zavzamejo za probleme![]()
![]()
Tole si pa prav povedal. Ampak enako velja za privatnike, ki doma šraufajo.

GiGi1985 je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:ban je napisal/-a:
Zdej ko avto ni več v garanciji ga bom pa k enmu popoldancu vozu.
napaka......(ampak vsak ve zase)
mislim da si eden starejših (ali modrejših, če ti je ljubše)uporabnikov tega foruma ampak včasih pa napišeš takšen komentar....
prosim če mi razložiš zakaj je to napaka?
hp6715s je napisal/-a:Gosic je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:vw touran 1.9 tdi.
servis na 30 000 km me je prišel 222€.
castrol txt 92,88€
filter 10€
filter 7,04€
eko odvoz 2,88
delo 82,61€
drobni in pomožni material 7,27€
kar dosti,za en tak bedni servisni interval
Jaz pa za prvi servis za 1.6 crdi 212€.
Pa sej niste normalni...jebali vas uradni servisi
sašo5 je napisal/-a:GiGi1985 je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:ban je napisal/-a:
Zdej ko avto ni več v garanciji ga bom pa k enmu popoldancu vozu.
napaka......(ampak vsak ve zase)
mislim da si eden starejših (ali modrejših, če ti je ljubše)uporabnikov tega foruma ampak včasih pa napišeš takšen komentar....
prosim če mi razložiš zakaj je to napaka?
zato, ker je vsak "popoldanc" v našem koncu skoraj dražji kot uradni servis(mislijo, da so zlatarji)....in predvsem zato, ker(vsaj pri vw/audi) določene stvari (in to drage) menjaš pod garancijo/kulanco tudi ko je avto star 5 in več let.......
PS. Lantro, 10 let staro so "zakrpali" (rja)na Hyudajeve stroške letos januarja in celo brez bilo kakih problemov....
PS1. in dokler meni računajo servis/menjavo olja cca 25 eur. na pooblaščencu, bom hodil tja; in vedno(vsaj zadnjih 3-4 leta) svoje olje prinesem.........
ZELO MI JE VAŽEN ŽIG V TEH. KNJ.
Patrik_A3 je napisal/-a:vw touran 1.9 tdi.
servis na 30 000 km me je prišel 222€.
castrol txt 92,88€
filter 10€
filter 7,04€
eko odvoz 2,88
delo 82,61€
drobni in pomožni material 7,27€
kar dosti,za en tak bedni servisni interval
valvoline je napisal/-a:Res zanimjivo kok je takih ki peljejo avto na servis za zamenjavo olja in filtre![]()
Pol pa se jočejo kolk so dragi servisi,namest da bi se sami lotil menjat olja in se nekaj naučil. Men kot moški bi blo sram peljat avta mehankarju dab mi menjaval olje in filtreMevže
moj-avto je napisal/-a:Jaz kot lastnik Škode Octavie lahko povem, da je avto najbolj dolgočasen kar se tiče popravil. Redni servisi in to je to. Sedaj se sprašujem pri prevoženih 210000 km ali prodajo kak rezervni kos in koliko sploh z njimi dodatno zaslužijo. Kak termostat pri 200000 km, ploščice, disk. Ostalo pa itak O.K.
ban je napisal/-a:valvoline je napisal/-a:Res zanimjivo kok je takih ki peljejo avto na servis za zamenjavo olja in filtre![]()
Pol pa se jočejo kolk so dragi servisi,namest da bi se sami lotil menjat olja in se nekaj naučil. Men kot moški bi blo sram peljat avta mehankarju dab mi menjaval olje in filtreMevže
Itak. Ti si genij
čare je napisal/-a:3.Mene bi blo sram tuki neki pisat da je sramota,da servisa ne narediš sam a potem pišeš da za filter zraka in nafte še ni potrebe??Za moje pojme je to polovičarsko delo!Filter zraka in nafte sta max.30€ oba skup (pač odvisno od avta)
čare je napisal/-a:1.Neumen je tist mehanik ki dela za pivo,ali pa je pijanec!
2.Jaz znam z računalnikom delat,ne znam ga pa popravit,tako da nismo vsi za vse
3.Mene bi blo sram tuki neki pisat da je sramota,da servisa ne narediš sam a potem pišeš da za filter zraka in nafte še ni potrebe??Za moje pojme je to polovičarsko delo!Filter zraka in nafte sta max.30€ oba skup (pač odvisno od avta)
ma_hi je napisal/-a:Moški mora sam menjat olje. Pa kakšna kozlarija je zdaj to. Nismo vsi za vse sposobni. Sam imam pokluic, hodim v službo kjer opravljam svoj poklic in mi na misel ne pride, da bi se sedaj še učil menjave olja. To naj poskrbi nekdo, ki je bolj vešč tega opravila.
ma_hi je napisal/-a:Moški mora sam menjat olje. Pa kakšna kozlarija je zdaj to. Nismo vsi za vse sposobni. Sam imam pokluic, hodim v službo kjer opravljam svoj poklic in mi na misel ne pride, da bi se sedaj še učil menjave olja. To naj poskrbi nekdo, ki je bolj vešč tega opravila.
nebivedu je napisal/-a:ma_hi je napisal/-a:Moški mora sam menjat olje. Pa kakšna kozlarija je zdaj to. Nismo vsi za vse sposobni. Sam imam pokluic, hodim v službo kjer opravljam svoj poklic in mi na misel ne pride, da bi se sedaj še učil menjave olja. To naj poskrbi nekdo, ki je bolj vešč tega opravila.
![]()
Sam imam poklic, a ne opravljam dela iz svojega poklica, v službi sem čisto na drugi dejavnosti. Nimam šol za mehanika, a opravljam servise na vsakem avtomobilu, ki ima probleme in mi ga pripeljejo. Nisem vodovodar, pa sem vseeno centralno doma sam naredil, pa vodo tudi speljal po hiši.
Ni izgovor, da nekaj ne znaš ali da so zato plačani drugi, vedno pa velja VEČ KOT ZNAŠ, VEČ VELJAŠ!!!
No, nekaterim se res tega ne splača delat, ampak to je druga pesem, mislim pa da bi to, kako se preveri olje, kako se ga zamenja in podobne osnoven stvari glede avta, moral znati vsak voznik avtomobila, preden se z avtom odpelje na cesto.
Namreč vse premalo je tega, da bi te poklicali pa rekli, lej avto je crknu, tole in tole je šlo. Vsak samo pokliče avto je crknu, in ko prideš do njega vidiš, da imaš ta del doma, za zamenjavo je potrebno 5 minut in avto bi peljal, tako pa narediš 2x isto pot ali pa avto na avtovleko in doma poštimaš. Če bi človek vsaj malo vedel o teh stvareh, bi lahko take stvari zelo hitro odpravili.
P.S. Moja žena si zna sama narest servis na avtu (svečke, olje, filtri) in še kej druzga zna poštimat na avtu - pa je ekonomist po izobrazbi (z magisterijem).
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov