peroRS je napisal/-a:nejko307 je napisal/-a:kstelc je napisal/-a:zakaj pa nebi čipal na 170km če vsi čipajo na tok konjev in rsr in avtoelektronika??in tudi kakor vem dsgji nasploh nimajo ravno težav tko da nevem o kakšnih težavah govoriš in tudi imaš 140 in 170KM serijsko že tako da res nevem zakaj bi bil 170KM problem!??avto pa ni quatro
mislim da ima dsg 6 omenjen navor na 380nm (ali pa na 420nm...sedaj nisem prepričan..)... tvoj čipan cca 400nm...
..serijski 170KM ima 350nmtako da za dsg še ni problem....
..ja in res je po večini menjalnik dela...ko pa kaj "zaškrta" pa lahko kupiš samo novega...
Po navedbah RSR-a 6-stopenjski DSG zdrži tak nekje do 450Nm navora, tako, da tudi pri čipanju 170-konjske verzije z menjalnikom ni težav![]()
Poraba se mi zdi za mestno vožnjo čisto normalna. Primerljiv bencinar bi v mestu ob gužvi kuril 15+
JureV je napisal/-a:to je to, ko ljudje mislijo, da bodo z dizlom pršparali tisoče evrov in da bo 1,5 tonski avto s 150 konji pil 5 litrov v mestu![]()
W|zz je napisal/-a:Blinder je napisal/-a:Jaz sem ga vozil pa sem mel 20% večjo porabo z dsgj**eš dsg
Vozil si pa isto relacijo z isto prometa in isto dinamično?
marko01 je napisal/-a:JureV je napisal/-a:to je to, ko ljudje mislijo, da bodo z dizlom pršparali tisoče evrov in da bo 1,5 tonski avto s 150 konji pil 5 litrov v mestu![]()
R 34 GT-R je napisal/-a:marko01 je napisal/-a:JureV je napisal/-a:to je to, ko ljudje mislijo, da bodo z dizlom pršparali tisoče evrov in da bo 1,5 tonski avto s 150 konji pil 5 litrov v mestu![]()
vrjames al ne bmw5 3.0D pije po avtocesti tempomat(140KM\H) 6.4 l po mestu pa ga prek 8 tud ne spraviš pa ma avto 192 konjev. Povej mi kiri bencinar bo imel tako porabo pri takih konjah[/quote
Buče....
marko01 je napisal/-a:R 34 GT-R je napisal/-a:marko01 je napisal/-a:JureV je napisal/-a:to je to, ko ljudje mislijo, da bodo z dizlom pršparali tisoče evrov in da bo 1,5 tonski avto s 150 konji pil 5 litrov v mestu![]()
vrjames al ne bmw5 3.0D pije po avtocesti tempomat(140KM\H) 6.4 l po mestu pa ga prek 8 tud ne spraviš pa ma avto 192 konjev. Povej mi kiri bencinar bo imel tako porabo pri takih konjah[/quote
Buče....
Bluziš, če želiš te peljem en krog pa si poglej bord computer in tudi računana poraba ni preko 6.8 na avtocesti. Sicer pa zaradi mene ni treba vrjet
marko01 je napisal/-a:Očitno me ne poznaš, nikoli nena gledam na porabo je pa dejstvo da me je tako nizka poraba pozitvino presenetla, sicer pa nisem edini ki imam na takem avtu tako porabo. recimo na vectri 2.2 DTi imam večjo porabo
Je pa dejstvo MB-Vipava in nazaj 140 km\h na tempomatu ima avto po bord computeru porabo od 6.2 do 6.6.
ludvik je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:
Poraba se mi zdi za mestno vožnjo čisto normalna. Primerljiv bencinar bi v mestu ob gužvi kuril 15+
Malo sutraMam 185 km pa je čisto mestna vožnja 9,2
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 12 gostov