esem je napisal/-a:Lahko bereš malo bolje, da se konča ta brezvezen OFF?
Lastnici so zagrozili s tožbo in ker ona nima nobenih dokazov, je zato odnehala in se opravičila (ter zaradi bolezni, energije, ki je potrebna oz nujna povsem drugje).
Bi se ti res brez dokazov (samo beseda) izpostavljal na sodišču in plačeval bogate odškodnine?
Bodi resen oz beri bolje!
ti si malo off . spremljam temo od začetka. in če nebi bil ti off bi prebral da sem napisal zakaj ni takoj na začetku to uredila . drgače pa ker so ji po avto hodli znanci in je to opazla po nevem kolkem času pa sploh nima kaj razmišljat o pritožbi, v tem primeru da še ti napišem polek da neboš reko da sem off ker ni zapisanih km .
sam sem imel primer ne pri tem serviserju ampak v mb da ko sem dobil avto z popravila je ko sem se odpeljav proti dobi začelo nekaj klopotati, sem se obrnil šel nazaj do servisa in so zadevo uredili. če bi pa z tem čakal pa bi vrjetno tut kompliirali.
ampak ker je mela avto pri sestri in nima dokazov nima kaj dost za nardit.
pa še nekaj vrjetno ta lastnik podjetja ne prebira redno tega foruma in jim je pomoje sama zagrozila da jih je objavila na forumu ali pa da bo jih dala v medije in so zato tako odreagirali. aja da nebo pomote ker eni tukaj ne znajo najbolje brati med vstricami seveda da ne podpiram tega če so to res naredili ampak mislim da ni imela pogojev da bi lahko na katerokoli način ukrepala-brez dokazov