Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
xalfist
Uporabnik

Kraj: maribor

Napisal/-a xalfist Pe sep 17, 2010 12:05 pm

Sebko je napisal/-a:
xalfist je napisal/-a:če bi bila lastnica tako 100% prepričana da jih je 700km več potem bi pomoje vztrajala do konca, če pa obstaja dvom da temu ni tako pa lahko hitro odnehaš.

po drugi strani pa če ima res 700km več avto tut ni kaj bolj pretirano obrabljen kot je bil prej, in če nima vidnih poškodb oz je ist kor prej se ne splača v to poglabljat

Človek dej še enkrat temo celo preber pa ti bo jasno kakšno je stanje!

daj človek malo premisli o čem se gre zadeva , jaz sem jo prebral in tako je moje mnenje, če si ziher da imaš tolk pa tolk km več kot prej in če te tako zmoti bi takoj ukrepal ne ne odnehal če sem ziher. kod drugo pa če ima res tistih 700km več tut ni nek halo.

Uporabniški avatar
Ronin
Stalni uporabnik

Napisal/-a Ronin Pe sep 17, 2010 12:21 pm

xalfist je napisal/-a:
Sebko je napisal/-a:
xalfist je napisal/-a:če bi bila lastnica tako 100% prepričana da jih je 700km več potem bi pomoje vztrajala do konca, če pa obstaja dvom da temu ni tako pa lahko hitro odnehaš.

po drugi strani pa če ima res 700km več avto tut ni kaj bolj pretirano obrabljen kot je bil prej, in če nima vidnih poškodb oz je ist kor prej se ne splača v to poglabljat

daj človek malo premisli o čem se gre zadeva , jaz sem jo prebral in tako je moje mnenje, če si ziher da imaš tolk pa tolk km več kot prej in če te tako zmoti bi takoj ukrepal ne ne odnehal če sem ziher. kod drugo pa če ima res tistih 700km več tut ni nek halo.

Sploh ni vazeno700 km gor ali dol, obraba avta gor ali dol, servisi (na splosno) si tega ne smejo privosciti pod nobenim pogojem. Dvomim, da bi ti kar takole pozrl zadevo, da bi se servis na tvoj racun peljal, po moznosti bi pa se ksno kazen domov dobil...
There is no time...

Uporabniški avatar
^^[LuKa]^^
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a ^^[LuKa]^^ Pe sep 17, 2010 12:28 pm

Če bi že res dobila kazen,bi bilo to samo njej v prid pri tožbi. ko je avto pripeljala na servis na listu piše datum,prav tako ko so avto odpeljajli. Če bi bil prekršek storjen med tema dnevoma je bil avto uporabljen.

LP Luka

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Pe sep 17, 2010 1:03 pm

Fotr je ža leta 99 reku - k*** gleda Krulca.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
Ronin
Stalni uporabnik

Napisal/-a Ronin Pe sep 17, 2010 1:10 pm

^^[LuKa]^^ je napisal/-a:Če bi že res dobila kazen,bi bilo to samo njej v prid pri tožbi. ko je avto pripeljala na servis na listu piše datum,prav tako ko so avto odpeljajli. Če bi bil prekršek storjen med tema dnevoma je bil avto uporabljen.

LP Luka

Vsekakor! Hotu sm sam rect, da glede da nekateri kle govorijo "ah 700 km gor al dol", da bi usakmu ostal cmok v grlu zarad enake/podobne situacije
There is no time...

Uporabniški avatar
xalfist
Uporabnik

Napisal/-a xalfist Pe sep 17, 2010 1:26 pm

Ronin je napisal/-a:
xalfist je napisal/-a:
Sebko je napisal/-a:

Sploh ni vazeno700 km gor ali dol, obraba avta gor ali dol, servisi (na splosno) si tega ne smejo privosciti pod nobenim pogojem. Dvomim, da bi ti kar takole pozrl zadevo, da bi se servis na tvoj racun peljal, po moznosti bi pa se ksno kazen domov dobil...

ja si prebral kaj sem napisal na začetku, če je sigurna da jih je več km zakaj ne vztraja do konca samo to, če bi jaz bil 100% bi vztrajal, če pa bi bil v dvonimh pa bi odnehal, to je moje mnenje če ga sprejmeš ali pa ne.

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Pe sep 17, 2010 1:58 pm

Lahko bereš malo bolje, da se konča ta brezvezen OFF?

Lastnici so zagrozili s tožbo in ker ona nima nobenih dokazov, je zato odnehala in se opravičila (ter zaradi bolezni, energije, ki je potrebna oz nujna povsem drugje).

Bi se ti res brez dokazov (samo beseda) izpostavljal na sodišču in plačeval bogate odškodnine?
Bodi resen oz beri bolje!

Uporabniški avatar
Energetik81
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Energetik81 Pe sep 17, 2010 2:11 pm

Mene pa zanima, kako so ji lahko zagrozili s tožbo, če pa poznajo samo vzdevek na forumu? Je kdo izdal njene podatke?
Itak se pa kdorkoli lahko prijavi na forum z podatki nekoga drugega. Nemogoče, da bi to lahko uporabili za tožbo.
Corolla TS 1.8 HSD: Slika

Uporabniški avatar
xalfist
Uporabnik

Napisal/-a xalfist Pe sep 17, 2010 2:33 pm

esem je napisal/-a:Lahko bereš malo bolje, da se konča ta brezvezen OFF?

Lastnici so zagrozili s tožbo in ker ona nima nobenih dokazov, je zato odnehala in se opravičila (ter zaradi bolezni, energije, ki je potrebna oz nujna povsem drugje).

Bi se ti res brez dokazov (samo beseda) izpostavljal na sodišču in plačeval bogate odškodnine?
Bodi resen oz beri bolje!

ti si malo off . spremljam temo od začetka. in če nebi bil ti off bi prebral da sem napisal zakaj ni takoj na začetku to uredila . drgače pa ker so ji po avto hodli znanci in je to opazla po nevem kolkem času pa sploh nima kaj razmišljat o pritožbi, v tem primeru da še ti napišem polek da neboš reko da sem off ker ni zapisanih km .

sam sem imel primer ne pri tem serviserju ampak v mb da ko sem dobil avto z popravila je ko sem se odpeljav proti dobi začelo nekaj klopotati, sem se obrnil šel nazaj do servisa in so zadevo uredili. če bi pa z tem čakal pa bi vrjetno tut kompliirali.
ampak ker je mela avto pri sestri in nima dokazov nima kaj dost za nardit.

pa še nekaj vrjetno ta lastnik podjetja ne prebira redno tega foruma in jim je pomoje sama zagrozila da jih je objavila na forumu ali pa da bo jih dala v medije in so zato tako odreagirali. aja da nebo pomote ker eni tukaj ne znajo najbolje brati med vstricami seveda da ne podpiram tega če so to res naredili ampak mislim da ni imela pogojev da bi lahko na katerokoli način ukrepala-brez dokazov

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche Pe sep 17, 2010 3:18 pm

Energetik81 je napisal/-a:Mene pa zanima, kako so ji lahko zagrozili s tožbo, če pa poznajo samo vzdevek na forumu? Je kdo izdal njene podatke?
Itak se pa kdorkoli lahko prijavi na forum z podatki nekoga drugega. Nemogoče, da bi to lahko uporabili za tožbo.

Tukaj vidim edino možnost to, da oni vedo s katerim avtom so se navozili teh kr nekaj kilometrov in so s tem praktično priznali svojo napako. 8)

Ali pa pač nimajo dovolj dela na servisu in se imajo čas zabavat po forumih z nekimi odvetniki.

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ Pe sep 17, 2010 3:59 pm

itak da so z tem na nek nacin priznali.
isto je blo pri meni ampak v eni avtohisi na obali, so me nategnli in ko sm mel vsega dovolj sm priletel dol na servis. po kreganju v salonu itd. so me povabili malo na stran (v neko malo tipo pisarnico oz. skladisce) in cim sem jim reku da nimam vec kaj iskat tam, da bom prisu samo se z odvetnikom itd. jim je malo stisnilo, pol pa so zaceli da mi ne more noben pomagat, ne odvetnik, ne varstvo potrosnikov in da bojo oni mene zjeb... z njihovimi odvetniki... prau mi je zal da nisem vsega posnel. in to si privosci direktor govorit svoji stranki?

sploh skoda besed z takimi
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 15 gostov