čare je napisal/-a:Ja saj ma TD enomasnega zdaj pa ti zvohaj če gre to gor na JTD
glede na to da se italjanu neda komplicirat bi skoraj moglo

čare je napisal/-a:Ja saj ma TD enomasnega zdaj pa ti zvohaj če gre to gor na JTD
čare je napisal/-a:hippo je napisal/-a:čare je napisal/-a:Ja to je dvomasni vztrajnik,tega sem našel.Pri Potokarju me pride 301€ (roba dobavljena iz Anet-a) tvoja cena pa je ??
Prodajna cena v Anetu je 427 eurov, jaz ga dam za 375 eur. Kje ga potokar dobi za 305 eur ne vem.
Slab rabat ponujaš.Sem dobil še ugodnejšo varjanto od 305€ kje in za koliko ne bom razglašal dokler ga ne kupim.
noj je napisal/-a:Pozdravljeni!
Na mojem ford focusu 1.8tdci 2006 je pri 140kkm vztrajnik povedal svoje. Sedaj iščem, če se kje da dobiti za moj avtomobil enomasni vztrajnik. Na olef.si so mi odgovorili, da valeo sploh ne izdeluje vztrajnika za moje vozilo, da se pa dobiti Sachs-ovega dvomasnega za 512eur, njihov komplet pa za 868eur. Za Luk nisem slišal nič dobrega je pa res, da je ravno pol cenejši od Sachs-a. Torej v prvi vrsti bi rad dobil enomasni vztrajnik, če pa le tega ne dobim, ali je Sachs vreden 2x cene ali ne?
Lp Jan
hippo je napisal/-a:noj je napisal/-a:Pozdravljeni!
Na mojem ford focusu 1.8tdci 2006 je pri 140kkm vztrajnik povedal svoje. Sedaj iščem, če se kje da dobiti za moj avtomobil enomasni vztrajnik. Na olef.si so mi odgovorili, da valeo sploh ne izdeluje vztrajnika za moje vozilo, da se pa dobiti Sachs-ovega dvomasnega za 512eur, njihov komplet pa za 868eur. Za Luk nisem slišal nič dobrega je pa res, da je ravno pol cenejši od Sachs-a. Torej v prvi vrsti bi rad dobil enomasni vztrajnik, če pa le tega ne dobim, ali je Sachs vreden 2x cene ali ne?
Lp Jan
Sachs komplet dobiš za 755 eur, samo vztrajnik pa za 425 eur.
kiki13 je napisal/-a:Je že kdo menjaval pri cliotu 1.5 dci (60 kw) vztrajnik in sklopko? Kakšna je cena za komplet in ali se da menjati na enomasnega (cena?)?
dareerad je napisal/-a:Vectra C, 19cdti (Z19DT), 88km, se da dobit?
hippo je napisal/-a:kiki13 je napisal/-a:Je že kdo menjaval pri cliotu 1.5 dci (60 kw) vztrajnik in sklopko? Kakšna je cena za komplet in ali se da menjati na enomasnega (cena?)?
60kW Clio ima na sklopki fedre, tako da že ima enomasni vztr.
kiki13 je napisal/-a:hippo je napisal/-a:kiki13 je napisal/-a:Je že kdo menjaval pri cliotu 1.5 dci (60 kw) vztrajnik in sklopko? Kakšna je cena za komplet in ali se da menjati na enomasnega (cena?)?
60kW Clio ima na sklopki fedre, tako da že ima enomasni vztr.
Okvirna cena za komplet (vztrajnik, sklopka, košara, potisni ležaj)?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov