ma_hi je napisal/-a:Ko smo že pri tem... eno zanimivo razmišljanje.
http://www.avto-magazin.si/kolumne/azija-v-ospredje/
uros11 je napisal/-a:Hotel sem povedat, da kvaliteta za te solde šepa.Da el. dvig šip ni enak pri vw ali pri kii itd - je pa bolje opremljen - vendar hvala lepa za takšno opremo. Npr. kalos ima tudi električni dvig šipe in vrata - vendar so vrata in dvig šip svetlobna leta za primerljivim evropejcem.
~toMmy~ je napisal/-a:Seveda primerjamo akcijsko ceno z redno?
uros11 je napisal/-a:Hotel sem povedat, da kvaliteta za te solde šepa. Da el. dvig šip ni enak pri vw ali pri kii itd - je pa bolje opremljen - vendar hvala lepa za takšno opremo.
Gosic je napisal/-a:Bil sem na servisu Črešnik, kateri je moj redni serviser, kamor vozim vozilo na redne servise in sem povprašal mehanike malo o tem. Rekli so da prvič slišijo za to. So pa imeli vse kar se tiče napak z volani da je volan pokal. So mi pa še zatrdili, da volan dela, tudi če motorček crkne, tako da je nemogoče da volan nebi deloval.
Sedaj pa komu verjeti?
rupp je napisal/-a:El. dvig šip + el. ogledala, z obojim sem imel probleme, levo ogledalo se občasno ni obrnlo do konca, je napol štrlel. Potem je kar samo začelo delat vredu naenkrat. Z šipami imam problem še zdaj, dvostopenski pomik imam samo pri vozniku, pri sovozniku je zgodba drugačna, samo dokler držim gre gor - dol, drugač avtomatsko ne - več. A to me niti ne moti saj ne odpiram sovoznikovega. Imel sem dvakrat napako na računalniku. V 3 dni gorele lučke prvič, Drugič pa je bilo tako, da so mi iz dobrih 3800km ponastavili (verjetno računalnik + še nekaj menjano) in kilometrino na 0km in imam sedaj dejansko 3800km manj kot piše + še kakšnih 1000 dodajmo, saj sem se vozil na dobrih 3800 kar nekaj časa in se zadeva ni premaknila, ampak s tem se ni za hvalit. Osvetlitev števcev - par dni sem imel light show, vsakič ko sem zapeljal v luknjo je vse utripnlo, čez nekaj časa osvetlitev crknila. Tipka "trip" oz. potovalni računalnik, mi občasno ni prikazal trenutne porabe, je kar preskočilo, kazalo je samo porabo na 100km. Sovoznikov sedež je en čas piskal brez da bi kdo sedel na njem. Parkirni so piskali v križiščih, bog ne daj da je kdo zapeljal preblizu za mano. Radio sem imel menjan ker cd nehal brat - a to je tako logično saj je serija teh radijev falš. Zdaj še volan. No vse kar sem opisal pa še kaj bi se najdlo če bi se poglobil v račune pod garancijo in izven nje. Vloženega je bilo ogromna truda, upanja in veselja, največ od vsega pa dnarja. Naj še povem, da je avto star dobro leto in da sem vozil odkar sem opravil izpit 8 različnih avtov, od stare Lade Nive do peugeota 207, z vsemi skupaj, nisem imel niti polovico toliko problemov kot v tem letu s ceedom. Poletje sem preživel doma, zaradi avta, ker je bil celo poletje po servisih, pa 2 dni..pa 3 dni..pa teden dni.
Bral sem 100 in 1 forum in vidim da nihče ni imel kakšnih večjih problemov, mogoče lih mam to srečo in sem kupil črno, čeprav belo ovco med ceedi.
Pa še ena stvar: avto sem vozil k Črešniku v Medvode (odličen poceni servis), ki me je imel in me verjetno še ima poln k*rac, saj vedno ko sem klical je rekel "spet ti" tako da sem prešaltal na koncu na leskovškovo.
WMB je napisal/-a:Gosic je napisal/-a:Bil sem na servisu Črešnik, kateri je moj redni serviser, kamor vozim vozilo na redne servise in sem povprašal mehanike malo o tem. Rekli so da prvič slišijo za to. So pa imeli vse kar se tiče napak z volani da je volan pokal. So mi pa še zatrdili, da volan dela, tudi če motorček crkne, tako da je nemogoče da volan nebi deloval.
Sedaj pa komu verjeti?
Normalno da prvič slišijo....itak....normalno...sej niso nori, da v svoj zelje hodijo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov