lancia hf je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:Ne vem zakaj bi se obremenjeval s "težavami", ki jih (še) nimaš
13000€ dati za nov avto, ki samo čakaš kdaj bo "crknil"in potem ti rečeš kaj se obremenjuješ
![]()
Mogoče kdo kupi nov avto zato, da "nima" problemov z njim in ne, da čaka kje v dalmaciji, ki bo na dopustu, da bo vse skupaj hudič vzel.
peroRS je napisal/-a:On je verjetno v motornem prostoru videl pasasti jermen, ki poganja alternator pa misli, da ima avto jermen.
Potac je napisal/-a:yashica definitivno ni taki, kot je na tvoji sliki. Je celi črni, tanši in širšiPač to je vidno, če pa je še kaj skrito pa nevem
. lahko pa ju3 slikam pa pokažem
lancia hf je napisal/-a:ilyerik je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:Ne vem zakaj bi se obremenjeval s "težavami", ki jih (še) nimaš
13000€ dati za nov avto, ki samo čakaš kdaj bo "crknil"in potem ti rečeš kaj se obremenjuješ
![]()
Mogoče kdo kupi nov avto zato, da "nima" problemov z njim in ne, da čaka kje v dalmaciji, ki bo na dopustu, da bo vse skupaj hudič vzel.
In zakaj bi "samo čakal, da bo crknil"?
Aaaaaammmmm kaj ne bereš točno te temeSaj vse piše
lancia hf je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:Ne vem zakaj bi se obremenjeval s "težavami", ki jih (še) nimaš
![]()
![]()
fantom je napisal/-a:to je VW-freude am fahren. nikoli neveš kaj te doletiupam da me vw-jevci ne poplivate preveč
lancia hf je napisal/-a:ilyerik je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:Ne vem zakaj bi se obremenjeval s "težavami", ki jih (še) nimaš
![]()
In zakaj bi "samo čakal, da bo crknil"?
Aaaaaammmmm kaj ne bereš točno te temeSaj vse piše
Clancy je napisal/-a:Je komu kaj crknilo
lancia hf je napisal/-a:Clancy je napisal/-a:Je komu kaj crknilo
Ma kje pa to pa ne.....
Temo o problemih so odprli samo preventivno za vsak slučaj, da skoraj nove avtomobile vozijo na servis, ker jim je dolgšas pa se nimajo kam dati![]()
Kaj boš potem menjal in vozil na servis, če je vse v najlepšem redu
MBtouran je napisal/-a:Tudi z TSI se da varčno peljat v naselju 50kmh/h v 4. prestavi
MBtouran je napisal/-a:Tudi z TSI se da varčno peljat v naselju 50kmh/h v 4. prestavi
fantom je napisal/-a:MBtouran je napisal/-a:Tudi z TSI se da varčno peljat v naselju 50kmh/h v 4. prestavi
če se boš malce bolj potrudil ga boš mogoče spravil pod 2l/100km....
damchy je napisal/-a:Včeraj sem se vrnil z Dalmacije, moj Touran 1.2 tsi z dvema odraslima osebama in tremi otroci + nabasan prtljažnik na polno je šel brez problema, tudi mimo raznoraznih tdi-jev z malo več konji, pri prehitevanju sploh ni blo težav, potegne kr fajn ... tak da avto je super, ketnica še nič ne poje, poraba pa s stalno uporabo klime v smeri morja in brez klime nazaj 7,5l / 100km. Vozil sem v povprečju 130km/h (120 - 150).
KlemenP je napisal/-a:damchy je napisal/-a:Včeraj sem se vrnil z Dalmacije, moj Touran 1.2 tsi z dvema odraslima osebama in tremi otroci + nabasan prtljažnik na polno je šel brez problema, tudi mimo raznoraznih tdi-jev z malo več konji, pri prehitevanju sploh ni blo težav, potegne kr fajn ... tak da avto je super, ketnica še nič ne poje, poraba pa s stalno uporabo klime v smeri morja in brez klime nazaj 7,5l / 100km. Vozil sem v povprečju 130km/h (120 - 150).
Če bi šou po avtocesti 100km/h bi mel pa tm 6,5l al pa mogoče še mnMen osebno je čist gut lepo 100 na tempomat edin problem so tovornjaki pa občasne starejši ljudje k grejo še počasnej, drugač se mi pa tok ne da po levem pasu furat k so taki agresivneži da bv... Če že grem po levem pasu grem takrat k ga mau prevetrim
Pa dobr si da si za tok velik avto uzeu 1.2 TSI jst osebno bi pomoje skor da raje 2.0 TDI, sam kukr gledam je razlika v ceni 5k € tko da kaj pa vem...
Pa mislm da pr avtih izdelanih v letu 2012 ne bi smel bit več problemov z verigo ipd.
damchy je napisal/-a:KlemenP je napisal/-a:damchy je napisal/-a:Včeraj sem se vrnil z Dalmacije, moj Touran 1.2 tsi z dvema odraslima osebama in tremi otroci + nabasan prtljažnik na polno je šel brez problema, tudi mimo raznoraznih tdi-jev z malo več konji, pri prehitevanju sploh ni blo težav, potegne kr fajn ... tak da avto je super, ketnica še nič ne poje, poraba pa s stalno uporabo klime v smeri morja in brez klime nazaj 7,5l / 100km. Vozil sem v povprečju 130km/h (120 - 150).
Če bi šou po avtocesti 100km/h bi mel pa tm 6,5l al pa mogoče še mnMen osebno je čist gut lepo 100 na tempomat edin problem so tovornjaki pa občasne starejši ljudje k grejo še počasnej, drugač se mi pa tok ne da po levem pasu furat k so taki agresivneži da bv... Če že grem po levem pasu grem takrat k ga mau prevetrim
Pa dobr si da si za tok velik avto uzeu 1.2 TSI jst osebno bi pomoje skor da raje 2.0 TDI, sam kukr gledam je razlika v ceni 5k € tko da kaj pa vem...
Pa mislm da pr avtih izdelanih v letu 2012 ne bi smel bit več problemov z verigo ipd.
Ketno mam novo not, so mi jo v bistvu menjali brez komplikacij, pa software so mi updejtali tik pred odhodom na morje. Avto pa je imel še staro vgrajeno in je izdelan 3/2012. Tud če je avto malo večji in težji, je čisto dovolj, za moje potrebe trenutno prek teče, ker imam 3 majhne otroke. Ne rabim več, čist po pravici povedano.
damchy je napisal/-a:3 tedne sem čakal nanj, dobil pa sem ga 29.3.2012
DIZL_ je napisal/-a:MRV je napisal/-a:mene zanima, če vsi TSI motorji so taki bolj smeti? ali to velja za prve serije?
Z letom 2012 naprej naj bi težave odpravili.
Po forumu brska: mrtwelvetrees in 24 gostov