touri je napisal/-a:pozdravljeni
Imam novega tourana 1.2 tsi ter prebiram o težavah z verigami in turbinami.Zato me malo skrbi,za vzdržljivost motorja.
Kje v SLO, kateri pooblaščenec bi mi preventivno menjal pogonsko verigo.Avto je izdelave 11-2011,prevoženih,5000 km.
hvala za nasvet
lp

Pa ti ropota kaj? Če ti ne, pol ne diraj, nima kaj bit. Drugače pa se nimaš kaj bat, avto maš v garanciji! Če bo kaj ti bodo menjali! Sem po nakupu tud bil celi prestrašen, ko sem to temo bral, sedaj pa me ne gane, ker zadeva zaenkrat špila nad pričakovanji! (Nekateri v službi me hočejo včasih malo provocirat, ampak me ne gane! Kao s finto, ko sem se vrnil z morja...če mi je avto zdržal pa takšne provokacije

, ker je pač TSI in 1.2) Pa to da nad 110 ne gre nikamor tudi ne drži, mi smo se pelali zelo fajn na morje in nazaj, brez težav po avtocesti, avto je za moje potrebe več kot dovolj odziven, več ne rabim, če bi potreboval bi pa kupil močnejši motor! Vozim tri majhne otroke v avtomobilu in nimam potrebe po divjanju!
Drugače pa sem avto kupo pri Avto Jarc v MB in sem zaenkrat zadovoljen. Bilokaj rabim, me zanima...pokličem servisnega svetovalca, pa zrihtajo, razložijo, sploh ni problema.