Polo78 je napisal/-a:Pri mestni vožnji se pa vedno znova nasmejim pričakovanjem določenih ljudi, da bo avto porabil točno toliko kot piše v podatkih. Namreč mestna vožnja nima zgornjega limita. Ko motor lavfa in avto stoji na mestu, je poraba /100km v tistem momentu neskončna (matematično). In 100 različnih ljudi pojmuje mestno vožnjo na 100 različnih načinov, odtod potem tudi taka odstopanja. Pri strogo mestni vožnji lahko takole teoretično tudi kak varčen dizel motor porabi 9L/100km, kaj šele bencinar...
M156 je napisal/-a:pa kva sploh kupujete te Kije, sej vam že vse ime pove...
KIA - Killed In Action
Al_Capone je napisal/-a:M156 je napisal/-a:pa kva sploh kupujete te Kije, sej vam že vse ime pove...
KIA - Killed In Action
Napačno....
KIA - Končno imam avto
ceeder je napisal/-a:...da se lučka za nedelovanje ESP prižge. Zadeva zgine, ko ustaviš in prižgeš motor.
.
ceeder je napisal/-a:Zadnje čase je v tej temi kar nekaj postov mimo teme... Sicer pa sem zadovoljen z avtom. Poraba je okrog 5,5 l/100km pri kombinirani vožnji.
M156 je napisal/-a:Al_Capone je napisal/-a:M156 je napisal/-a:pa kva sploh kupujete te Kije, sej vam že vse ime pove...
KIA - Killed In Action
Napačno....
KIA - Končno imam avto
hahaha to je samo tolažba
ceeder je napisal/-a:Zadnje čase je v tej temi kar nekaj postov mimo teme![]()
No da še jaz dodam, imam Kia ceed 1.6 SW Crdi letnik 2011, slabih 70.000 km.
Dosedanje napake ali popravila:
- kodni vžig včasih ni prepoznal ključa - popravljeno v garanciji
- škripanje zadnjih prtljažnih vrat - popravljeno oz. podmazana vodila
- do sedaj sem že zamenjal kakšne 4 žarnice za kratke luči - sam menjal ampak je kar zahtevno, ker je prostora malo.
- odtrgan ročaj iz umetnega usnja na zadnjih prtljažnih vratih - ni popravljeno], ker ne sodi v garancijo, češ da smo premočno vlekli za ta ročajPotem se nisem niti prepiral s servisom, ker mi je itak lažje zapreti prtljažnik s pomočjo plastičnega držala (luknje).
- opazil sem, da mi je ročna zavora ratala rahlo previsoka, šele pri 6 zobu prime - nisem še nič popravljal, verjetno ob naslednjem servisu
- parkrat se mi je že zgodilo, da se lučka za nedelovanje ESP prižge. Zadeva zgine, ko ustaviš in prižgeš motor.
Sicer pa sem zadovoljen z avtom. Poraba je okrog 5,5 l/100km pri kombinirani vožnji.
Veronika.borghesi je napisal/-a:ceeder je napisal/-a:Zadnje čase je v tej temi kar nekaj postov mimo teme... Sicer pa sem zadovoljen z avtom. Poraba je okrog 5,5 l/100km pri kombinirani vožnji.
2. Kje se pa največ voziš, oziroma kako? Enim namreč pije takšen cee'd 10 in več litrov- verjetno zaradi "folklore"
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov